Terk-i Diyar
Administrator
Bu ne rezilliktir arkadaş.Bir ses sistemini bağlayıp ses vermek 6 saat sürer mi arkadaş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahraman abi yeri değil ama benım spor bolum menimi kaldırırmısın orada gerçekten kufur etmedım silkrodmaxtan berı burdayım buyuklerıme saygıda kusur etmedım bıdaha daha dıkkat ederım sözlerime?Bu ne rezilliktir arkadaş.Bir ses sistemini bağlayıp ses vermek 6 saat sürer mi arkadaş.
Bu ne rezilliktir arkadaş.Bir ses sistemini bağlayıp ses vermek 6 saat sürer mi arkadaş.
6 saat mi kaç + kaç o yav ?
Sürmemesi lazım:-[
abi cevap vermedin ?İşin ucunda ben varsam sürer.Her türlü aksilik terslik itina ile bulur beni.
kahraman abi yeri değil ama benım spor bolum menimi kaldırırmısın orada gerçekten kufur etmedım silkrodmaxtan berı burdayım buyuklerıme saygıda kusur etmedım bıdaha daha dıkkat ederım sözlerime?
tamam abi sen öyle diyosan canın sağolsunİlal ebet sana futbol yasak Ağızdan çıktı bi kere dönmek olmaz artık.
tamam abi sen öyle diyosan canın sağolsun
tamam bi varımBak kaldırırm engelini bi vukuatta ban
Varmısın yokmusun ?
Kırmızı mı hissediyon mavi mi ?
tamam bi varım
teşekkürler abi iyi niyetini suistimal etimiyecemBak kaldırırm engelini bi vukuatta ban
Varmısın yokmusun ?
Kırmızı mı hissediyon mavi mi ?
teşekkürler abi iyi niyetini suistimal etimiyecem
Ben ne dedim abi.Tüm aksilikler beni bulur.Bi ses sistemi bağladık pc'ye anakart yaktık onu gurçalarken hdd yaktık iyi mi.
Geçmiş olsun , valla bu işler hassasiyet gerektiriyor biraz ben çok power yaktım ama allaha şükür şuana kadar anakart felan olmadı Birde 0 parça topladığım için risk daha fazla doktor gibi çalışıorumBen ne dedim abi.Tüm aksilikler beni bulur.Bi ses sistemi bağladık pc'ye anakart yaktık onu gurçalarken hdd yaktık iyi mi.
anakart hdd gitmiş zaten ekran kartı ihtiyacında vardı abi yeni pc için bundan iyi fırsat bulamazsın:nse:Ben ne dedim abi.Tüm aksilikler beni bulur.Bi ses sistemi bağladık pc'ye anakart yaktık onu gurçalarken hdd yaktık iyi mi.
anakart hdd gitmiş zaten ekran kartı ihtiyacında vardı abi yeni pc için bundan iyi fırsat bulamazsın:nse: