Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rardan çıkartıyorum bende yükleyip yatıcam yarın bakarım artık nasılmış.Arkadaşlar, Far Cry 3 oynadım.Gerçekten güzel bir oyun.Henüz keşif aşamasındayım ama ilerledikçe sarıyor ve bir şeyler çözmeye/kavramaya başlıyorum.İndirirseniz pişman olmazsınız.
Oyun güzel.Yanlız sistemde kıllanma olayını süper yapmışlar.Böyle normal hayattaymışsın gibi hemen seni fark ediyorlar.
rardan çıkartıyorum bende yükleyip yatıcam yarın bakarım artık nasılmış.
bu vaas bizimle dalgamı geçiyor yanımdaki adamı öldürdü sonra bana gülerek koş koş diye dalga geçti gece gece psikolojimi bozdu kapatıp yattım oyunu bakayım şimdi nasılmış
Oyun güzel.Yanlız sistemde kıllanma olayını süper yapmışlar.Böyle normal hayattaymışsın gibi hemen seni fark ediyorlar.
Adam arkadaşını öldürdü gözünü kırpmadan seni de öldürecekti ama, dedi biraz bunun keyfini alayın.Koş Jason Koşşş!!
bu vaas bizimle dalgamı geçiyor yanımdaki adamı öldürdü sonra bana gülerek koş koş diye dalga geçti gece gece psikolojimi bozdu kapatıp yattım oyunu bakayım şimdi nasılmış
marijuana tarlasını yaktığımız görev süperdi hele arka plandan verdikleri müzik acayip gaza getirdi
Adam arkadaşını öldürdü gözünü kırpmadan seni de öldürecekti ama, dedi biraz bunun keyfini alayın.Koş Jason Koşşş!!
arasan kolaylıkla bulabilirdin aslında tek linkya turbobit tek link var mı far cry 3 ün?
Aynen süperdi.Beleş silah aldık hem sonra yakıver küçük ormanı.
marijuana tarlasını yaktığımız görev süperdi hele arka plandan verdikleri müzik acayip gaza getirdi
şu göğsünde dövme olan adam ayar etti beni fare gibi sokmadığı delik kalmadı kafama yıkılmayan mağara bırakmadı bu arada üstüne araba gelirken arabaya RPG ile ateş etme benim gibi araba havaya uçtukdan sonra altında kalıp ölebilirsin
Aynen süperdi.Beleş silah aldık hem sonra yakıver küçük ormanı.
Hacı o değilde.Görev yerleri acayip uzaklara gönderiyor.
şu göğsünde dövme olan adam ayar etti beni fare gibi sokmadığı delik kalmadı kafama yıkılmayan mağara bırakmadı bu arada üstüne araba gelirken arabaya RPG ile ateş etme benim gibi araba havaya uçtukdan sonra altında kalıp ölebilirsin
valla uzaklığın farkında olduğum söylenemez arabayla dağ taş düm düz gidiyorum görevin olduğu yere arada uçurumdan düşüp arabayla beraber patlıyorum ama olsun
Hacı o değilde.Görev yerleri acayip uzaklara gönderiyor.
Orasıda var birde yüzerken köpek balığı, timsah ormanlarda kaplan değişik canlılar saldırıyor.
valla uzaklığın farkında olduğum söylenemez arabayla dağ taş düm düz gidiyorum görevin olduğu yere arada uçurumdan düşüp arabayla beraber patlıyorum ama olsun
ayı ile kaplandan gördüğümde patlayıcı yoksa topukluyorum ölmüyorlar kolay kolay bu arada kaç canımız var bilmem bu sahnedende sağ çıktık
Orasıda var birde yüzerken köpek balığı, timsah ormanlarda kaplan değişik canlılar saldırıyor.
farcry 3Dostum yeni geldim bu oyunun adı nedir güzele benziyor yorumlarınız nedir
kaç gb
9.64gbkaç gb