Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyler bayanlar, paket kalan nasil ogrenicem !?
Yildizli birseylere basiyordum mesaj geliyordu fakat uzun sure yazmayinca unuttum ne yazdigimi... Bir el atin, sevaptir.
Bekle biraz Kaan eminim birileri yardımcı olucaktır,bilsem söylerdim vallaha ben ^^
okurken kafayı yer kaan kankaKaan haklı Kaan. Sabırlı ol bilen çıkacaktır. Kaan'ın dediği gibi bilsem ben de söylerdim. Ya da Let me google for you adlı kaynağa başvurmalısın Kaan. Kaan beklemen taraftarı ama bu da işe yarar bir yol Kaan :grin
var var ama bende yatacağım az sonraBu saatlerde buralarda kimse var mı acaba :fky:
var var ama bende yatacağım az sonra
sende yat bu saat olmuş animeye daldım gittim ben şu bölüm bitsin bu bölümden sonra yatarım derken bu saate kaldım neyse yatıyorum ben iyi geceler
Bende mta takılayım o zaman
sende yat bu saat olmuş animeye daldım gittim ben şu bölüm bitsin bu bölümden sonra yatarım derken bu saate kaldım neyse yatıyorum ben iyi geceler
Kaan haklı Kaan. Sabırlı ol bilen çıkacaktır. Kaan'ın dediği gibi bilsem ben de söylerdim. Ya da Let me google for you adlı kaynağa başvurmalısın Kaan. Kaan beklemen taraftarı ama bu da işe yarar bir yol Kaan :grin
HP Notebook tasarım olarak güzel donanım olarak zayıf bir makine. Bende HP yazıcı var 2 aydır kullanıyorum tık ses çıkarmadı.Nazar değmesinHp markası ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyim !? Kullanan var mı !? Memnun mu HP notebooklardan !?
HP Notebook tasarım olarak güzel donanım olarak zayıf bir makine. Bende HP yazıcı var 2 aydır kullanıyorum tık ses çıkarmadı.Nazar değmesin
sistem önerileri bölümüne konu açsan daha iyi olur kaan
Ben bir ara sanki çok ısınma sorunu oluyor diye duymuştum. !?
HP Pavilion g6-2176et Dizüstü Bilgisayar (C1T36EA) | HP® Türkiye
PC bu, ekran kartı paylaşımsız olursa iyi oluyor diyorlar. Bunda paylaşımsız mı şimdi !? Nasıl laptop !? Şahsen benim için ekran kartı iyi olsun gerisi önemli değil. Fiyatı biraz ucuz geldi kıllandım ondan soruyorum. Yardımcı olun beyler hadi be =((
burada yardım bulacağını pek sanmıyorum açıkcası sistem önerilerine konu aç sen yinede.Ya konu açmak istemedim aslında ama iş uzayacak gibi emin değilim halen daha. Açsam mı konu kararsızım...
Ben bir ara sanki çok ısınma sorunu oluyor diye duymuştum. !?
HP Pavilion g6-2176et Dizüstü Bilgisayar (C1T36EA) | HP® Türkiye
PC bu, ekran kartı paylaşımsız olursa iyi oluyor diyorlar. Bunda paylaşımsız mı şimdi !? Nasıl laptop !? Şahsen benim için ekran kartı iyi olsun gerisi önemli değil. Fiyatı biraz ucuz geldi kıllandım ondan soruyorum. Yardımcı olun beyler hadi be =((