Burs etkilenmiyorsa sorun yok. Üniversite önünde sonunda biter demiş bir filozof Bu arada bu bursun kaynağı nedir ?
Yök
Bitiyyse sorular koseme cekilip aglicam biraz sinirden...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burs etkilenmiyorsa sorun yok. Üniversite önünde sonunda biter demiş bir filozof Bu arada bu bursun kaynağı nedir ?
Dur ağlama bekle %100 burs mu %50 mi ? Bir de yaptığın puan ile mi bursu aldın
Yök
Bitiyyse sorular koseme cekilip aglicam biraz sinirden...
Dur ağlama bekle %100 burs mu %50 mi ? Bir de yaptığın puan ile mi bursu aldın
----------
Son bir öneri, hayatta hiç bir ama hiç bir şey bu kadar takmaya değmez, takma kafana akışına bırak.
----------
Ayrıca kaldığına da inanmıyorum, bence kalmadın.
Çiftçilik yapılan bir oyun var hayvan yetiştirme var mı bilmiyorum bir bak istersen - Farming Simulator 2013 bir de MineCraft var ama onu beğenmezsin.Bir oyun arıyorum. Konusu hayvanları veya bitki-sebze gibi şeyleri birleştirme olması lazım. Melezleme gibi birşey.
Herhangi biçimde olabilir sadece bu tarz oyun varmı isim verin yeter =((
Ne diye arıyorsun o zaman ?Oyun isterse savaş olsun, isterse hayvanat bahçesi yönettrisin, isterse çiftlik. Oyunda şu özellik olsun yeter, değişik hayvanları karıştırabilme, veya meyve sebzeleri. Örneğin zebra ile kurbağı yı karıştırmak gibi fantazik şeyler olsun.
Oynamak için aramıyorum zaten. Bütün üyelere beğeni gönderdim baksınlar diye konuya =((
Ne diye arıyorsun o zaman ?
Bildiklerim bir o ikisi var o kadar.
Küçük bir iş için... Yokmu aklında oyle bir oyun yaa !? Sor sorustursana bir yarın öğlene kadar bulursan çok büyük bir iyilik yaparsın bana
Yalvarıyorum işi gücü bırakın şu videodaki bir türkün attığı top commente bakın
Gece gece yarıldım
INNA feat Play & Win - INNdiA - YouTube
İzmir tepecik
git uyu hakan belki rüyanda görürsünŞöyle bir karım olsa ;
Sonrada şöyle bir çocuğum olsa ;
olmazmıydı ?
Göreceğimi bilsem uyurdum.git uyu hakan belki rüyanda görürsün
Şöyle bir karım olsa ;
Sonrada şöyle bir çocuğum olsa ;
olmazmıydı ?
Şöyle bir karım olsa ;