Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O niye okuyor ki o zaman gerek yok yaniPara kazanma konusunda anketörlük yaparak ayda cebine 3.000-3.500 lira koyabilirsin, bizim sınıfta bir arkadaş yapıyor ve aylık kazancı ortalama bu kadar
Para kazanma konusunda anketörlük yaparak ayda cebine 3.000-3.500 lira koyabilirsin, bizim sınıfta bir arkadaş yapıyor ve aylık kazancı ortalama bu kadar
O niye okuyor ki o zaman gerek yok yani
Knka bende sömestr icin gunluk isler bakiorumda bulamadim hic,gecen arkadasla tirda amelelige gittik oda 40tl. Bu ara tatilde biraz kazansam iyi olcak ya full baba parasi yiyoz okulda da paralar su gibi gidio
Şansın varsa iddaa yap 2 tl den başla katla paranı ben suan nesine hesabımda 113 TL yaptım biraz daha katlansın yüksek misli basıcam onu bekliyorum
3500 liramı hangi şirkete calısıyosa pm pls okulu bırakacamPara kazanma konusunda anketörlük yaparak ayda cebine 3.000-3.500 lira koyabilirsin, bizim sınıfta bir arkadaş yapıyor ve aylık kazancı ortalama bu kadar
Kolsuzlar.
Oysaki ince değil gayet kalın bir espri.
Kimse çakmadı olayı galiba
Ya arkadaş ben mi şansızım anlamıyorum ki. Nesineden kupon yapıyorum kaydediyorum onu o kupon tutuyor sonraki gün yapıyorum yatırıyorum bu sefer yatıyor
Edit: Nesine hesabımda 0,18TL var
Kolsuzlar.
Biz zamaninda onlari tsde cok yaptik anladim da simdi ozana rakip olmak istemedim
Kimse çakmadı olayı galiba
Kardeş sana tek bi önerim youtube işine gir çok temiz parası var ben daha 1 aylıgım az çok kazanıyorum adamlar günlük 2bin dolar kazanan gördüm aylık 45bin dolar kazanan
ben daha günlük max 10tl kazanıyorum ama 1-2 ay uğraş günlük 20-30 tl banko gibi önem verirsen her türlü kazanırsın.
1 Yıldır içindeyim ama öyle aylık 2bin kazanmak bile büyük maharet.Daha max 800tl kazanabildim onuda bu ay alıcam sorun çıkmazsa.