spam masterlardan bahsediyo o arkadaş vds +1k kanal+ bot = o kadar para kolay iş değil dediğin gibi
1 Yıldır içindeyim ama öyle aylık 2bin kazanmak bile büyük maharet.Daha max 800tl kazanabildim onuda bu ay alıcam sorun çıkmazsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spam masterlardan bahsediyo o arkadaş vds +1k kanal+ bot = o kadar para kolay iş değil dediğin gibi
1 Yıldır içindeyim ama öyle aylık 2bin kazanmak bile büyük maharet.Daha max 800tl kazanabildim onuda bu ay alıcam sorun çıkmazsa.
dediğim abi spam yapmıyor diye biliyorum
bu işe hiç başlamamış ve sadece araştıran biri olarak şunu söyliyim spam var bide spam var 2-3k video atan var 500 videoyla spam yaptım diyen var arada o fark varbende spam yapıyorum günlük 2 dolar anca kazanıyom adam spamla 2 bin dolar kazanıyor where is the adalet
bu işe hiç başlamamış ve sadece araştıran biri olarak şunu söyliyim spam var bide spam var 2-3k video atan var 500 videoyla spam yaptım diyen var arada o fark var
Eylülde KPSS var lise mezunları için gir belki kazanırsın en düşük maaş 1900 tl civarında
şu kpss işini bana bi ara anlat
onu biliyozda bu sene önlisans bitiyo ben ne zaman katılıcam la haziranın ilk haftası mı başlıyo başvurular.
Nesini anlatıcam Giriyosun sonra atanıyorsun eğer yeterli puan yaparsan
onu biliyozda bu sene önlisans bitiyo ben ne zaman katılıcam la haziranın ilk haftası mı başlıyo başvurular.
geliri çok arttırmada devlet geçirmesin sana vergi diyeyoutube forumunda bi admin adamın 45bin dolarının üstüne yatmış awenoms diye bir partnerlik
hocam forumlara bakarsanız günlük 50-100 tl kazanıyorlar cogu bılen kişi en az ama ben yeniyim pek yapamıyorum
Valla ona daha çok var Lise KPSS eylülde ama üniversiteler içinki haziranda felan