PageMaster
Aileden
Güya okulda serbest kıyafet olacaktı ne iş yine bizim okul forma ile devam edecekmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serbest kıyafet olayı zaten askıya alındı diye biliyorum gelen tepkilerden sonra genelge geri çekilmedimi
Bence serbest olmalı durumu olmayanın yani bir tane pantolon bir tane tişörtüde mi yok arkadaş mesela ben geçen sene 1 pantolon 1 tişörtü en az 10 gün giyerdim hiç değiştirmeden
o iş sonradan iptal edildi diye biliyorum ben. Maddi durumu iyi olmayan öğrenciler vs. vs. olaylar yüzünden iptal edildi demişti biri bana. Okuldaki bir öğretmendi galiba..
Hem napcan ersan okula sivil gidip kıyafet kıyafettir. Memnun değilsen çıplak git
Kapitalizm zaten iliklerimize kadar işlemiş belli başlı yasaklarla bunları önlemeye çalışmak daha saçma oluyor.Mademki amaç gerçektende fakirle zengin arasında fark olmamasıysa kumaş pantolonla aynı renk aynı tür olupta sadece dikişi farklı olduğu için keten pantolonla okula sokmamaları tamamiyle saçmalık olur.Bizimde durumumuz normal iyi fakat bende çeşit giymiyorum hiç çünkü habire kıyafete para vermeyi sevmiyorum pek abim ise tam tersi para buldumu kıyafete yatırıyor.
----------
Benim derdim o değil,ufacık detaylara bile karışılması.Askeriye sistemi saç kes resmi kıyafet giy neyiz lan biz