Iyethshar
Aileden
Onlar değilde sakalı serbest bırakmaları lazım sakalı kesince performans kaybı oluyor.
Açıktan okuduğum için acayip rahatım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar değilde sakalı serbest bırakmaları lazım sakalı kesince performans kaybı oluyor.
Gelecek nesil
? (karakter sınırlaması)
En son saç serbest diye biliyorum en azından bizim okulda 2. dönem saçlara birşey demediler.
Bu sene 12. sınıfların sakallarına karışırlar mı acaba?
Birazda çevrendekileri düşün.
Her hocaya saygı gösteririm, ancak sevdiğim hocalara gösterdiğim saygıyı çok fazla belli ederim. Saygıyı hak etmeyenlerle zaten muhattap bile olmam. Lise son oldum ve Teknik Lise'de okuyorum çok şükür şu zamana kadar not için hiç bir hocaya dilenmedim. İnşallah bu senede dilenmem.
Bizim okul bile saçlara karışmadı ve Meslekte okuyorum. Bildiğin askeriye gibi. Ama sakallara kesinlikle taviz vermezler. Kirli sakal yapıp hocanın önüne çıkacaksın. Bu saygısızlık oluyor. :ent Her ne kadar bazıları saygıyı haketmese de :drym:
Sen yine iyisin ben bir gömlek 1 pantolon 1 ay boyunca hep aynı tip dolaştım annem kızdı sonra .Bence serbest olmalı durumu olmayanın yani bir tane pantolon bir tane tişörtüde mi yok arkadaş mesela ben geçen sene 1 pantolon 1 tişörtü en az 10 gün giyerdim hiç değiştirmeden