PoweRScreaM
Aileden
bakalım gecenin bu saatinde kimler server kurmakla uğraşıyor
ıcımden hıc ugrasmak gelmıyo yarın ugrascam bıraz hazırında oynayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım gecenin bu saatinde kimler server kurmakla uğraşıyor
Ben hala uğraşıyorum.
Sürekli yeni hatalar çıkıyor , şimdide loading ekranında atıyor.
Hamachi ise bişey diyemem ama 192.168 kullanıyorsan ayarlar dediğim gibi olucak , istiyosan ipleri değiştir dene 192.168 ile.
Arkadaşlar iş portlarda inilerde cfglerde değil emin olun , sürekli elitepvpyi takip edin.
örneğin biri yardım konusu açmıştır
örnk : global manager calışmıyor yardım edin diye bi konu açmıştır , o konuya girip bakın.
Ben şuanda gözüm kapalı tekrar silip baştan kurabilirim bu serveri , en son geldiğim nokta charı açıyorum start a tıklıyorum "loading" ekranında atıyor.
onuda çözersem oyundayım inşallah , sonrasında arkadaşın vps servera yükleyip bugları gidereceğiz.
O esnadada sizlere yardımcı olurum bildiğim kadarıyla.
kullandığım cert :
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
server cfg ;
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
3Tane , her db için bitane.
RunTime error ram yetmezliğinden kaynaklanıyor , DB'den alexandreayı , constantine hotan vb. yerleri çıkardım rami daha az kullandığı için hata vermeden açtım.
CHINA 1 TQ 1 West_China 2 Oasis_Kingdom 1 Thief Village 2 Roc 1 Eu 1 Am 1 Ca 1 SD 2 KingsValley 1 Pharaoh 2 DELTA 1 TEMPLE 2 FORT_JA_AREA 1 FORT_DW_AREA 2 FORT_HT_AREA 1 FORT_CT_AREA 1 FORT_SK_AREA 1 FORT_BJ_AREA 1 FORT_HM_AREA 2 FORT_ER_AREA 1 ARENA_OCCUPY 1 ARENA_FLAG 2 ARENA_SCORE 1 SIEGE_DUNGEON 2 ARENA_GNGWC 1 GOD_TOGUI 1 GOD_WRECK_IN 1 GOD_FLAME 2 GOD_WRECK_OUT 1 EVENT_GHOST 2 JUPITER 1 PRISON 2 GM_EVENT 1 NULL NULL