akbaba12
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Tem 2009
- Puanı
- 9
arkadaşlar char oluştururken hata alıyorum yardım edermisiniz büyük bi ihtimalle prosedür yada tablolarda bişey var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar char oluştururken hata alıyorum yardım edermisiniz büyük bi ihtimalle prosedür yada tablolarda bişey var
Işınlanmada bug yok kardeşim ben kısaca açıklayayım..Sattığım şeyler bende geri gelmiyor
----------
Işınlanma Fixlendimi ?
Evet arkadaşlar , kendi kurulumumu tamamladım şuanda servere giremiyorum lakin
Char açabiliyoruz , loading ekranına kadar gelebiliyorum.
Bu yere kadar yardıma ihtiyacı olanlar bana "mesaj" ile Team viewer ID ve PW lerini göndersinler elimden geldiğince yardım edeyim.
Ek olarak: lütfen spam yapmayınız herkesin mesajına teker teker cevap verilip , teker teker yardım edilecektir.
Mesaj atıcak olan arkadaşlar bu dosyayı indirsinler lütfen , kendi cert ve server.cfg ayarlarımdır.
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Server .cfgde shard menagerin olduğu kısımda crest id pw yazman gerek. ordaki 80 yazısınıda 8080 yapbenim shardta problem var herseyi acıyoru m shardı actıgım zaman asagıda birseyler oluyo hata felen sonra kapanıyor :S ııs yanlıs felen mi kurdum acaba ondan mı oluyor yoksa ramdan mı ?