sanıyorsam crackli sro_client kullanıyorsuna gent serveri değiştir düzelirbloody sro ve grindroad in clientlerini denedim 2 sindede 10 dk yada en fazla 30 dk sonra dc veriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanıyorsam crackli sro_client kullanıyorsuna gent serveri değiştir düzelirbloody sro ve grindroad in clientlerini denedim 2 sindede 10 dk yada en fazla 30 dk sonra dc veriyo
enteresan
oyuna girdikden sonra 10 dk sonra dc veriyo clientdenmi kaynaklaniyo acaba ????
.item bugu aslında en başında açıklanmışta okusanız anlarsınız
yardım edeceq biri yoqmu ?
SMC_Independent.rar indir biyerden 7.88 lik ordan çalıştır smc yi. yani bu rardakileri senin calışmayanlarla değiştir. sorun çözülcektir.
----------
Ya beyler serveri sorunsuz çalıştırmıştık. Pc 2.99 ram var . tutsaq'ın 3 gb için saerver ayarlarının aynısıydı. sonra bir arkadaş bu ayarları değiştirmiş ve (bundan dolayı olabilir) DownloadServer Açılmıyor ne önerirsiniz? bu downloadserver hakkında tecrubelerinizi paylaşırmısınız görevi nedir? çalışması için neye ihtiyaç duyar..
Ramden derken item bugunun fixlenmesi icin en az 16 gb lik bir dedicated gerekli 8 gb bir dedicated bunu kaldıramaz..
İtem bugu neyden kaynaklanıyor?Ramdan diyorlar?Ramdanse ona göre ram alcam.
veri tabanı programcılığı hakında bilgim yok veri tabanı okuyan ark var okuldan gelsin ona yaptırıcam
Ya beyler serveri sorunsuz çalıştırmıştık. Pc 2.99 ram var . tutsaq'ın 3 gb için saerver ayarlarının aynısıydı. sonra bir arkadaş bu ayarları değiştirmiş ve (bundan dolayı olabilir) DownloadServer Açılmıyor ne önerirsiniz? bu downloadserver hakkında tecrubelerinizi paylaşırmısınız görevi nedir? çalışması için neye ihtiyaç duyar..
global portu değiştir 32000 yapBeyler win xp de sorunsuz kurmustum sql server bozuldu format attım win7 32 bit yaptım herseyı ayarladım cert i acıyorum sorunsuz global manageri acınca boyle bır hatayla karsılasıyorum nedendir acaba ?