LegendLover
Daimi Üye
Buyur resim lütfen çöz sunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeşim ben ata binemiyorum ata binicekken tam dc veriyor neden lütfen+8 bug vb değil +8 çıkması normal.
Dc'nin ram ile uzaktan yakından alakası yokarkadaşlar 2 3 4 gb ram ile kurupta kuran var lafıın arkadasına sığınmayın 2 3 4 gm ram ile kurulmaz kurulsada çok sorun çıkartır DC OLMANIZIN EN BÜYÜK SEBEBİ RAM YETMEMESİDİR. bende 8 gb ram var 5.6 GB sini kullanıyor dosyalar ona göre hesaplayın işte kendininki ne kadar çalışır
sizde böyle bi hata varmıkardeşim ben ata binemiyorum ata binicekken tam dc veriyor neden lütfen
Dc'nin ram ile uzaktan yakından alakası yok
veri tabanını komple kaldırıp yeniden yüklemeyi denedinmi??Buyur resim lütfen çöz sunu
iis ayarlarını kontrol et
veri tabanını komple kaldırıp yeniden yüklemeyi denedinmi??
mssql 2008 mi 2005 mi kullanıyorsunhayır ancak baska bi db acıp ona yüklemeyi denedım dbyi seçince hata veriyor . sa ile giriş yaptıgım için mi ?
iis 7.5 de kurdunmu
kardeş videolu anlatımda WİNXP İSS =? AYARLARI VERİŞMİŞ Bende Win 7 yaptım bunu ne GİBİ Kontrolunu gerçekleştireyim MesaLa sen win7 mi kullanıyorsun ? HERSEYE BAKTIM GENE OLMUYOR .. Amma iş Kardeş sabahdan beri ugrasiyorum ...
mssql 2008 mi 2005 mi kullanıyorsun
----------
iis 7.5 de kurdunmu
game server de filan hata vermesi lazım ordanda bi resim at burayapet sorununu yaptım artık dc vermyıor.Ata binince dc verıyor :S
game server de filan hata vermesi lazım ordanda bi resim at buraya
o pet ile ilgili sen ata binince dc yiyorum dedin dc yediğin zaman ss al buraya koyYukarıdaki resimle aynı hata.Simdi tekrar denıyorum farklı bir şey varsa atarım.Ama aynısıydı sanırım.
xtrap kapatılmış agent kullanOyuna girdikten 5-10Dk sonra dc veriyor sebebi nedir?Loader ile gırıyorum.
xtrap kapatılmış agent kullan