-NoWayToDie
Üye
Bir şeyi ne kadar çok dile getirirsen başına gelir misali gelmişti başıma yaşadıklarım.Öyle değişti ki hayatım ben bile ne oldu nasıl oldu anlıyamadım.Dönüp ardıma baktığımda bunları ben mi yaptım diyeceğim birsürü anım vardı artık.Evet diğer bütün insanlar gibi kafamı duvarlara vurmak için bir sebebim vardı.O duvarlarla konuşabilirdim artık yada boş vakitlerimi bir bankta geçirebilirdim.Herşeyimi kaybettim diyenleri görünce gülümseme fırsatımı bana verdiğin için teşekkürler tanrım.Yine de hayatı tekrar kurma fırsatım olduğu için şimdilik mutluyum.
Evet beyler yeni hikayemizin temellerini salladım sürekli yazamıycam sabah 9-aksam 9 arası çalışcam yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum yine sazan.avi dalgası çıkmasın diye yer yer hayatımdan resimler atmayıda düşünüyorum bugün biraz yeni şehrimi gezmeliyim hikayemiz yarın başlar reservedlerinizi alın ilgi olursa devam edeceğim ilginin kesildiği yerde başlığın çökeceği bir hikaye olcak.Hayattan ders almak isteyenler varsa reservedlerini alıp beklesinler.
Şarkımızı unutmayalım beyler.
<font color="#ffa07a"><strong>
Evet beyler yeni hikayemizin temellerini salladım sürekli yazamıycam sabah 9-aksam 9 arası çalışcam yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum yine sazan.avi dalgası çıkmasın diye yer yer hayatımdan resimler atmayıda düşünüyorum bugün biraz yeni şehrimi gezmeliyim hikayemiz yarın başlar reservedlerinizi alın ilgi olursa devam edeceğim ilginin kesildiği yerde başlığın çökeceği bir hikaye olcak.Hayattan ders almak isteyenler varsa reservedlerini alıp beklesinler.
Şarkımızı unutmayalım beyler.
<font color="#ffa07a"><strong>
Son düzenleme: