Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu büyük turnuva sayılmaz. Büyük turnuva ödülü alttaki gibi olurEmek Olarak LOL Derim ben adamlar her haftasonu belirli illerde turnuvalar düzenliyor.
Ayrıca büyük turnuvalarda verilen ödüller de var KST 'de 40.000TL Ödül dağıtıldı.
15,30RP Eksigin olsa bile ticket ile tamamlatıyorsun.
her hafta lol101de oyun rehberi yapıyorlar (Videolu)
ustalar vadisinde ustalardan tavsiye alabiliyorsun...
bunları nedense ben dotada görmedim... ( Oynadınmı dersen oynamadım karısıktı dediniz gibi )
Bu büyük turnuva sayılmaz. Büyük turnuva ödülü alttaki gibi olur
Dota2 The International 2012 1.lik ve 2.lik ödülleri(Spoileri açınca şoka girebilirsiniz)
1.lik
2.lik
o turnuva final turu gibi bişeydi türk takımları da vardı ama o seviyeye gelemediler. Alman takımlarının içinde türk olanlar vardı onları da türk bayrağı ile gösterdiler ben dota 2 çıkmadan önce bu turnuvayı tamamını izledim ve türk bayrağını gördüm ama alman takımındaydı bizimkiler elenmişti. Ama şöyle söyleyeyim dota zamanı türk takımları avrupa derecelerine sahipti wickd ın steamını takım maçlarını izliyorsunuz ya mesela lol de,işte dota bu map hacklerle bozulmadan önce türk takımları sürekli avrupa da falan derece yapıyordu. Yani katılabiliryorsun
Peki hangisine katılmak isteyipde katılabilceksin ?
Adamın Konuyuda Cöp Ettik