ByCaNeR
ee sonuç nedir kardeşim yapabildinmi bi vuruş dövüş oyununu2.55 betayı yükledim az önce. Baya geliştirmişler ama çokda zorlaşmış Neyin nerde olduğunu göremedim xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee sonuç nedir kardeşim yapabildinmi bi vuruş dövüş oyununu2.55 betayı yükledim az önce. Baya geliştirmişler ama çokda zorlaşmış Neyin nerde olduğunu göremedim xD
Maalesef bizimde derslerimiz var oLmasa ben yapıcam divine soulsdaHafta sonu yapıcam. Sıkılıyorum uğraşırken bide dersler olunca...
LoL Mario yu yapmadan prototype yapmaya çalışma bence ^^ Herşey zamanla.Maalesef bizimde derslerimiz var oLmasa ben yapıcam divine soulsda
Lütfen sitemizde lol,omg gibi cümleler kullanmayalım türkçemize sahip çıkalım prototype yapmıcam zaten direk divine yapıcamLoL Mario yu yapmadan prototype yapmaya çalışma bence ^^ Herşey zamanla.
^^ Sağolasın ya bende kimden izin alıcam diyordum xDTamam sen kullan sana hiç bişey yasak değil tamammı
Çok uğraş istiyecek bir şeye benziyor .
Ben buldum siteyi he
Hava atma Site gerçekden güzel. Adamlarda işin erbabı. Sorularınızı orda sorabilirsinizBen buldum siteyi he
yok la en son 2009 da yapmışlar daha cevap vermezlerHava atma Site gerçekden güzel. Adamlarda işin erbabı. Sorularınızı orda sorabilirsiniz
Öğrenince kolaygayet başarılı uğraşsammı acaba bir şeyler yapabilirmiyiz kullanımı kolaymı