volkanka
Daimi Üye
PES'i küçük görmüşsün. FIFA07-PES6 karşılaştırması yap bakalım. Eskiden FIFA grafikleri çok kötüydü. Partiyle takımla da alakası yok bu işin. Parti takımı sevip vazgeçemedikleri için tutuyorlar Türkiye'de. Oyunu sevmekten önce el alışkanlığı var. Ben her ikisini de oynadım. PES'te dripling yaparken topu daha kontrolümde hissediyorum ve ayrıca PES'te öyle kolay frikik, penaltıdan gol atmak diye bir şey yok. FIFA'da tek oyuncuyla PES'e göre çalımlayarak gol atması daha basit. PES.te oyunu biliyorsan, takım oyunu oynuyorsan kazanıyorsun. Fark bu... İşin özü FIFA oynayanlar 1 maçta toplam 20 gole kadar atarken PES.te 5-6 gole kadar atıyorsun. 3 pasla Forvete gidemiyorsun. Teknik bilmen gerekiyor. Kolaya kaçanlar tabi ki FIFA demek zorunda kalıyor. Her sene birisi diğerinden daha güzel çıkıyor. Rekabet olmasa sana daha güzelini sunmak için uğraşmazlar cebe giren paraya bakarlardı.
Benim ilk mesajımı okuma zahmetine girseydin bu yazdıklarını yazma gereği duymazdın. Ben de fifaya 2010 da geçtim demişim, yani ondan önce zaten pes oynuyordum.
Garip yani okuma alışkanlığımız yok. tek yorum üzerinden gidiliyor. Boşuna mı yazıyoruz buraya anlamadım ki. herkese ayrı ayrı mı yazalım düşüncelerimizi?
Ayrıca fifa da tek adamla gol atmaktan falan bahsetmişsin? Bunu peste messi ronaldo ile yapabilirsin ancak fifa da öyle gol atamazsın karşında amatör oyuncusu yoksa tabii.
Fifa oyna önce hangisinde takım oyunu daha önemli anlarsın.