Tam geçen arkadaşla düşündük nasıl para kazanırız diye aklımıza internet sitesi kurmak gelmişti bu r10 denilen forum da bizim için çok yararlı olabilir. Davetiye nasıl alabilirim satanlar bana fiyatıyla birlikte ulaşabilirse sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu satış işi hiç iyi olmamış.Ümit abi sayende bedava vereceklerde biz enayimiz bizde satalım demeye başlamışlar Bir kez daha düşünün, herşey para değil :\
Bu arada bildiğim kadarı ile üye olabilmeniz için @isminiz.com diye domaininizin olması gerek ancak bu mail adresi ile üye olabilirsiniz. @hotmail.com vs gibi domainlerle üye olunmuyor.
For Example : @fikretsengul.com
Kim bilir belki davetiye verecek bir insan çıkar sevabına Eğer çıkarsa banada yollarsanız sevinirim.1.5 yıldır arıyorum.
=> fatal_err0r@fikretsengul.com
Yazdığımı okumamışsın heralde,
Oha!!
(Ciddiyim)
*** 2 tane davetiyem var hızlı olan alır
Dediğiniz site r10 ile alakasızdır ve üyelik alımları açıktır.Davetiye gerekmiyor şuanlık.*** 2 tane davetiyem var hızlı olan alır
hayrat oolmuş olmasınada hiç kimsede üye deil insan davatiye dağıtır tamda makale işine girmeyi düşünüyorum 1 davetiye patlatmam lazım bi yerdenVay anasını bir konu açtık maşallah hayrat olmuş :haha