Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DDR3 ama sadece buna bakarak mı alınıyor ram ?
hayır mhz de önemliDDR3 ama sadece buna bakarak mı alınıyor ram ?
DDR3 ve kendi ram'im ile aynı hızda bir ram alsam sorun çıkmaz mı ? Mesela ekran kartı ile falan çakışmaz mı ? Öyler birşeyler duymuştum
Benimki DDR3. Ben gidip DDR3 ram alsam bir sorun çıkar mı ? Başka dikkat etmek gereken birşey var mı ?
Bak şimdi iki ram ya ddr3 olucak yada ddr2 hem ddr3 hem ddr2 takarsan ne olur biliyomusun ram yanar sonrada niye böyle oldu dersin ekran kartına gelince ekran kartı gddr2 olsada olur 5 olsada olur bişey fark etmez.
Buradaki adamlar adamı yiyor.20TL fazladan iteliyorlar ruhun duymuyorhiç uğraşma anakartın markasını al git adama abi anakart bu yüksek ghz li ram ver de
Hayır sorun olmaz bu arada bilgisayarcıdan sakın alışveriş yapma orda vatan pc gibi bir yer yok ise internetten sipariş etmeni öneririm.Benimki DDR3. Ben gidip DDR3 ram alsam bir sorun çıkar mı ? Başka dikkat etmek gereken birşey var mı ?
----------
Buradaki adamlar adamı yiyor.20TL fazladan iteliyorlar ruhun duymuyor
işlemci modelini tam olarak yaz linkiyle birlikte göstereyim sana ne uyumlu. Ayrıca internet üzerinde de bildiğim yerler var
Hayır sorun olmaz bu arada bilgisayarcıdan sakın alışveriş yapma orda vatan pc gibi bir yer yok ise internetten sipariş etmeni öneririm.
Frekanslar farklı olursa çalışmaz mı ?Nasıl olmaz calışma frekansı ne olacak ?
Konuya birkaç resim ekledim arkadaşlar.Belki işe yarayabilir :wgl:
----------
Frekanslar farklı olursa çalışmaz mı ?
Alacağım ram güme gitmesin sonra.