Light Yagami
Aileden
Su mu? 2 saniyeye iner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu hep yapıyorum zaten ama inan kalıcı olmuyor 5 10 dkya bozuluyorwax falan kullancana bence her sabah saçlarını yıka saç kurutma makinesiyle kuruturken şekil ver kalıcı oluyor...
çünkü her saçın özellikleri farklıdır. Ben banyo sonrası fön çekince hiçbirşeye gerek kalmıyor gün bitene kadar istediğim gibi şekilde kalıyor saçım. Ortam olur önemli bir gün olur o günlerde sprey i kullanıyorum extradan. Ama sana tekrar tavsiye ediyorum seyrek saç sorunu yada kel kalma sorunu çekmek istemiyorsan yeni çıkan ürünleri al sprey tarzı veya briyantinli ürünlerOnu hep yapıyorum zaten ama inan kalıcı olmuyor 5 10 dkya bozuluyor
Dostum dediğim gibi her gün kullanmıcam waxı sadece özel günlerde haftasonları falan o da 4 5 saat durur en fazla gelince yıkıcam
çünkü her saçın özellikleri farklıdır. Ben banyo sonrası fön çekince hiçbirşeye gerek kalmıyor gün bitene kadar istediğim gibi şekilde kalıyor saçım. Ortam olur önemli bir gün olur o günlerde sprey i kullanıyorum extradan. Ama sana tekrar tavsiye ediyorum seyrek saç sorunu yada kel kalma sorunu çekmek istemiyorsan yeni çıkan ürünleri al sprey tarzı veya briyantinli ürünler
Yok be benimki bir sonraki banyo yapma tarihime kadar aynı kalıyor Şuana kadar sadece 1 kez jole sürdüm o da 3dk sürmüştü meraktanSu mu? 2 saniyeye iner
abi nasıl bozuluyor saçların epey uzunmu bende aynısını yapıyorum gün boyu tık yok saçlar aynı duruyorOnu hep yapıyorum zaten ama inan kalıcı olmuyor 5 10 dkya bozuluyor
Bence Limon kullan hem saç dökmez hemde bitkisel
Limondaki meyve asidi saça zarar veriyor diye biliyorum. Bir ne kadar doğru bilemem ama limon saç beyazlamasına neden oluyor deniliyor.
Osis mess up iyi midir abi iyi şekil verir mi yaniKimyasal madde içeren herşey zararlıdır ve mutlaka az ya da çok saç dökülmesine sebep olur.
Ancak çok fazla abartmazsanız ve saçlarınızı günlük yıkarsanız pek bir sorun olacağınız düşünmüyorum ırsi saç dökülme sorununuz olmadığı sürece.
Ben saçlarıma özen gösteriyorum ve kullandığım herşeye dikkat ediyorum lakin yine de dökülüyor çünkü ırsi olduğunu düşünüyorum dayım keldi
Velhasıl şuan sadece New Wawe isimli bir sprey kullanıyorum çok memnun olduğumu söyleyemem ama taft vs spreylerden daha iyi olduğu kesin bir konu. İşin aslı ben de farklı ve iyi birşeyler arıyorum ve yaptığım araştırmalara göre saça zarar vermeden saçı adam gibi şekle sokan birşey yok ancak yine de kötünün iyisi olarak :
Sprey Olarak : Schwarzkopf Osis+ Freeze (40 TL civarı 500ml)
Wax Tarzı bişey olarak ise : Schwarzkopf Osis+ Mess Up (25 TL civarı 100ml)
Bu ürünleri öneriyor herkes, kafama yattı biraz ikisini de deneyeceğim bakalım
Peki deneyimlerini bekliyorum abi kısa sürede olursa tabi 1 2 hafta içindeValla yaptığım araştırmalara göre herkes memnunmuş ama ben henüz denemedim. Deneyeceğim yakında.