Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım faydasını görürsünBende bugun dumbbell siparisi yaptim bende basliyacagim
Doğru.Hiç yapmamakdan iyidir ama beslenme konusundan pek takviye yok gerekli protein ihtiyacını karşılayamazsan kasları eritirsin.
kızma ama senin mesaj attıgın konulara bakıyorumda %80i boş boş mesajlar.peçete magdurları denemesin bence kaslarınız erir ^^
kızma ama senin mesaj attıgın konulara bakıyorumda %80i boş boş mesajlar.
karın kası için alete gerek yokkiDostum güzel konu hazırlamışsın.. Bende karın kası için alet aldım ve dumbellda alacam bu program hoşuma gitti. Konu silinmesse çok iyi olur burdan bakarız Hem muhabbet konusuda olur..
zaten ersan bu konuyu en az 5 defa silmiştir hepsinde özel mesaj attım geri yolla diye saolsun kırmadı beni hiçDostum güzel konu hazırlamışsın.. Bende karın kası için alet aldım ve dumbellda alacam bu program hoşuma gitti. Konu silinmesse çok iyi olur burdan bakarız Hem muhabbet konusuda olur..
valla alma işini netten sipariş geçerek yapabilirsin uygulamaya gelince içinden gelmeli istek yoksa eğer bence hiç başlamaBende alıp başlamayı düşünüyorum ama almaya üşenen biri olarak nasıl uygulama yapabilirim diye düşünmüyorda değilim.
Kocaelide bir yerde otursaydın hergün beraber koşardıkOnlar basit ama her gün koşmak gerekiyor.