Selamlar,
Maddi sıkıntılarım nedeniyle elimde bulunan iki tane bilgisayarımı satıyorum.İkisininde anakart işlemci ve ramleri yeni değişmiştir ve ikisininde sistemi CD-Rom hariç tamamen aynıdır.LCD monitörleriyle birlikte satılacaktır parça parça satılması söz konusu değildir.Kargo ücretini alıcı ödeyecektir.
Sistem özelliklerine gelecek olursak,
Anakart: ASUS M5A78L-M LX V2
Ram: GSKILL 4x2 (8GB) 1600mhz
Ekran Kartı: N9800 GT 1 GB Dx 10
İşlemci: AMD Athlon II X2 270 3.4 GHZ
Monitör: HKC 18.5" LCD
Harddisk: 1 TB 7200rpm (yeni alındı ve 2 pc de mevcut)
Fiyat olarak 550 TL düşünüyorum.Komple satılık bilgisayarlar ekstra hiç birşeye ihtiyacınız olmayacak direk kullanıma hazır haldeler ve hiç bir sorunları yok.İşlemci Anakart ve Ekran kartlarının kutularıda gönderilecektir yanında İşlemci ve Anakartın garantisi devam ediyor.
Ciddi alıcılara iletişim bilgileri verilecektir.
Maddi sıkıntılarım nedeniyle elimde bulunan iki tane bilgisayarımı satıyorum.İkisininde anakart işlemci ve ramleri yeni değişmiştir ve ikisininde sistemi CD-Rom hariç tamamen aynıdır.LCD monitörleriyle birlikte satılacaktır parça parça satılması söz konusu değildir.Kargo ücretini alıcı ödeyecektir.
Sistem özelliklerine gelecek olursak,
Anakart: ASUS M5A78L-M LX V2
Ram: GSKILL 4x2 (8GB) 1600mhz
Ekran Kartı: N9800 GT 1 GB Dx 10
İşlemci: AMD Athlon II X2 270 3.4 GHZ
Monitör: HKC 18.5" LCD
Harddisk: 1 TB 7200rpm (yeni alındı ve 2 pc de mevcut)
Fiyat olarak 550 TL düşünüyorum.Komple satılık bilgisayarlar ekstra hiç birşeye ihtiyacınız olmayacak direk kullanıma hazır haldeler ve hiç bir sorunları yok.İşlemci Anakart ve Ekran kartlarının kutularıda gönderilecektir yanında İşlemci ve Anakartın garantisi devam ediyor.
Ciddi alıcılara iletişim bilgileri verilecektir.
Son düzenleme: