esirkalp
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 3 Haz 2009
- Puanı
- 4
Yeni gelen atak petler için sbota ayarlar eklenecekmi ? hp HGp basma ve ölünce canlandırma ayarları yani. şimdiden teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gelen atak petler için sbota ayarlar eklenecekmi ? hp HGp basma ve ölünce canlandırma ayarları yani. şimdiden teşekkürler.
ilk olarak gösterdiğin hatayı alıyorum Error - HID's exceeded!. Nasıl reset atıcam biraz daha açıklar mısın ?
iyi günler arkadaşlar
merak ettiğim şey sbotta herhangi bir harita var mı yani hangi alanlarda kasma işlemi yaptığımız sroking teki gibi yanı ?
birde multi client açılıyordu önceden ama şimdi açılmıyor tek pcde çalıştırıyorum ve mac1-2 komutlarınıda 0 ladım daha ne yapmam lazım ?
Öncelikle Hekese Selam Benim 3 Sorunum Var
1. Çar Kasılırken Giant Çıkıyo Önce yancıları kesmesi Gerekirken Ginata Dalıyo Yancılar Çoğalıyor ve Çar Yatıyor Nasıl Düzelir ?
2.Hp % .. Kadar Düşünce Şu Buffu Bas Seçeneği Yokmu ?
3.Giantlardan Uzak Dur Seçeneğini Etkinleştiriyorum Ama Halen Uzaklaşmıyor
Bota Yeniyim Detaylı Açıklama olursa Sevinirim
Yeni sürümü indir b olan sürümü düzelir belki düzelmez ise çözüm bulmaya çalışırız. :'(
Benim Soruna Bi eL Atsan D: ?
----------
Ya Bari Şu Sorunun cevabını Verin Çar 28 Kez Yatmış Geceden bu yana Bide Xbow Clerick 101lerde Kasılıyor 102 Çar Set Nova
1. Çar Kasılırken Giant Çıkıyo Önce yancıları kesmesi Gerekirken Ginata Dalıyo Yancılar Çoğalıyor ve Çar Yatıyor Nasıl Düzelir ?
Öncelikle Hekese Selam Benim 3 Sorunum Var
2.Hp % .. Kadar Düşünce Şu Buffu Bas Seçeneği Yokmu ?
3.Giantlardan Uzak Dur Seçeneğini Etkinleştiriyorum Ama Halen Uzaklaşmıyor
Bota Yeniyim Detaylı Açıklama olursa Sevinirim