Psychopathic
Aileden
Eğer bot serbest olacaksa en fazla 1 tane olmalı bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bot serbest olur zor yapıcazda başlangıç itemlerini söylemediniz dün yaptım 9 dg sunları normale çevirdimEğer bot serbest olacaksa en fazla 1 tane olmalı bence
3 günlük pet 1k pot 5 m gold 3 reverse 5 dirilme kagıdı 5 pegasus %20 damage 5 - 5 %100 koşma 10 adet dikkat et exhangeye bankaya guild bankasına koymayı kapat.
bot serbest olur zor yapıcazda başlangıç itemlerini söylemediniz dün yaptım 9 dg sunları normale çevirdim
rütbeleri paralı satabiliriz ucuza birşey yaparız only ch ve haritaları ayarladım piyonu kaldırdık
3 günlük pet 1k pot 5 m gold 3 reverse 5 dirilme kagıdı 5 pegasus %20 damage 5 - 5 %100 koşma 10 adet dikkat et exhangeye bankaya guild bankasına koymayı kapat.
----------
ayrıca rütbelerde coinle alınabilsin battle arenadan gelen coinlerle tabi yapabilirsen
50 k sp iyidir bence.aşırıya kaçmamak gerek rateler düşük zaten emek serveri olsun 50 k bile fazlaya neyse
rütbeleri paralı satabiliriz ucuza birşey yaparız only ch ve haritaları ayarladım piyonu kaldırdık
başlangıç itemini ayarlıcam
son ayarlamalar yapılıcak
----------
bu arada sp kaç olucak?
50 k tamamdır exp rate yi ayarlayayıp son ayarları yapıcaz daha para vericem maxiye konu için
50 k sp iyidir bence.aşırıya kaçmamak gerek rateler düşük zaten emek serveri olsun 50 k bile fazlaya neyse
Hatta sp vermesen bile olur ama vereceksende en fazla 40 60 arası olsun
başlangıç itemini ayarlıcam
son ayarlamalar yapılıcak
----------
bu arada sp kaç olucak?
rateleri oldukça düşük tutmanı öneririm 20x bile fazla bence ama genede sen bilirsin millet özlemiş emek serveri piyasada pek yok yani düşük rateli server ayrıca rateleri yüksek tutarsan ortalık gold bottan geçilmez.
50 k tamamdır exp rate yi ayarlayayıp son ayarları yapıcaz daha para vericem maxiye konu için
20x de fazla ama yaptık oyun hazır gibi arkadaş testini yapsın linkler v.b hazır bakıyoruz konuyuda açtırıcaz
rateleri oldukça düşük tutmanı öneririm 20x bile fazla bence ama genede sen bilirsin millet özlemiş emek serveri piyasada pek yok yani düşük rateli server ayrıca rateleri yüksek tutarsan ortalık gold bottan geçilmez.