Forum kullanımı için bir app tarzı birşey var mı ? Safariden giriyorum ekran küçük biraz. / IOS
Tapatalk kullanabilirsiniz: https://itunes.apple.com/us/app/tapatalk-discussions-chat/id307880732?mt=8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forum kullanımı için bir app tarzı birşey var mı ? Safariden giriyorum ekran küçük biraz. / IOS
Tapatalk kullanabilirsiniz: https://itunes.apple.com/us/app/tapatalk-discussions-chat/id307880732?mt=8
Birde ben ne zaman daimi üye olurum?
Spam yapmadan, gereksiz ve boş mesajlar atmadan 250 tane adam akıllı mesajın olduğu zaman
Gereksiz. Yarışma odası vardı hatta oraya en son Kerim ile birlikte bir etkinlik düzenledik ödüllerini de bol tuttuk tek Allah'ın kulu katılmadı veya en azından üşenip konuya cevap bile yazmadı. O nedenle o bölümü komple kaldırdım ve artık benzeri etkinlikleri yapmamaya karar verdim.
Ya aslında rütbeler falan hikaye burda olan herkes bizden, kardeşimiz ailemizin bir parçası. Ben öyle görüyorum onlar da kendilerini öyle görsünler, kafaya ufak tefek şeyleri takmaya değmez. Çoğu şey formalite zaten, pek bir anlam ifade etmiyor rütbeler.bu cihan o kadar mesaj atamazki biz onu 150 yapak abi
Hocam bir isteğim olacak eğer size uygun olursa eskiden sol üst barda Ban list bölümü vardı tıklıyor tek tek bakıyordum kim hangi sebepten banlanmış güzel oluyordu vakit buldukça kahvemi koyar onlara bakardım tekrardan gelme gibi bir şansı yok mu ? Siz banları kaldırdınız ama yinede banlanan üyeler var hangi sebepten kimler banlanmış bakamazmıyız artık.
Sık Sık o bölümde zaten temizlik yapılıyor gözden kaçan nezaman oyununu kapatcağını bilmediğimiz süprizler çıkabiliyor.. Gözümüzden kaçan kapanmış serverları rapor edebilirsiniz bölüm moduna veya yetkililere..Silkroad server tanıtım bölümünde temizlik vakti geldiğini düşünüyorum ağustos ayından kalma vb bir çok kapalı oyunların tanıtımları mevcut siteleri kapalı sayfaları kapalı bunların ayıklanması iyi olur üyeler daha kolay açık ve devam eden oyunları bulur.
Ümit abi forumda bir kişiden mesaj aldık diyelim buna cevap yazarken yazdığımı yazıyorum fakat boşluk bırakmaya çalışıyorum olmuyor ama tuş çalışıyor şu an burada yazdığım gibi. Hızlı cevap sekmesi olan kısımda oluyor bu gelişmişe tıkladığımda bir sıkıntı yok. Müsait olursan bir bakarsan sevinirim.
Farkındayım, sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulamadım araştırıyorum halen bulduğumda düzelteceğim.
Peki kolay gelsin
Tamam abi.. Daha yeni uyandım ortalığı bir düzene sokayım kontrol ederim ben kendi açımdanSoruna bir çözüm uyguladım ancak bu çözümün normal mesajlarda bazı yerleri etkilediğinden şüpheleniyorum fakat gözlemleyemedim. Bir sorun görürseniz haber verin lütfen kontrol ederim.
Heh işte bu olmasını beklediğim sıkıntıydı ) Diğer çözümün yan etkisi. Şimdilik ya böyle idare edeceğiz veya o çözümü kaldırıp alıntılarda boşluk koyamayacağız daha kesin bir çözüm bulana kadar.Tamam abi.. Daha yeni uyandım ortalığı bir düzene sokayım kontrol ederim ben kendi açımdan
- - - Güncellendi - - -
@Deepblue Ümit abi bir şeye daha denk geldim konu düzenlerken sana buradan belirteyim..
Şimdi konu bu şekilde gözüküyor aralarda boşluk yokmuş gibi.
Fakat düzenlemeye tıklayıp açtığımda ise şu şekilde..
Sıkıntı benden mi kaynaklı yoksa bir problem mi var acaba. Senide meşgul ediyorum ama kusura bakmayasın. Kolay Gelsin.
Heh işte bu olmasını beklediğim sıkıntıydı ) Diğer çözümün yan etkisi. Şimdilik ya böyle idare edeceğiz veya o çözümü kaldırıp alıntılarda boşluk koyamayacağız daha kesin bir çözüm bulana kadar.
Heh işte bu olmasını beklediğim sıkıntıydı ) Diğer çözümün yan etkisi. Şimdilik ya böyle idare edeceğiz veya o çözümü kaldırıp alıntılarda boşluk koyamayacağız daha kesin bir çözüm bulana kadar.
Kızacaksın ama gene bir şey buldum.Heh işte bu olmasını beklediğim sıkıntıydı ) Diğer çözümün yan etkisi. Şimdilik ya böyle idare edeceğiz veya o çözümü kaldırıp alıntılarda boşluk koyamayacağız daha kesin bir çözüm bulana kadar.
Hangi birine cevap vereyim şimdi... vBulletin desteği artık vb4'ü umursamıyor vb5 ile uğraşıyorlar.
Alıntı bildirimlerindeki durumun farkındayım çözümü yok onun, forumda cache sistemi var oraya geç yansıyor.
Abone olma konusundaki sıkıntıdan haberim yok bakarım bir ara.