Marlock
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2013
- Puanı
- 78
bir türlü karar veremiyorum başlasammı başlamasammı diye iş fln var yine kararsızım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir türlü karar veremiyorum başlasammı başlamasammı diye iş fln var yine kararsızım.
oyuna başladım guilde alırmısınız.
bende baslamayı düsünüyorum arkadaslar oyun baya iyi gidiyor sanırım konuyu önce görseydim daha erken baslardım ama napalım biraz ezik geleceğiz arkanızdan
Beyler ben başladım şu an 30 lwl im sw de ki nick __KaRaiNCi__ guildde yer varsa alırsanız sevinirim.
Merhaba , ben ozan.Uzun bir süredir devamlılıgı olmasada silkroad oynadım.Yaşım 17 , izmirde oturuyorum.Ftw bilgim var sayılır.. Bu aralar pvpsro oynuyordum fakat güvenemedigim için isroya dönmek istedim.Bayadır silkroad oynamadıgım için durumunu bilmiyordum.Bu yüzden forumlardan araştırdım , isronun durumunun vasat oldugunu anladım ve indirme zahmetine bile girmedim.Rsro oynıyayım dedim ve suan indirdim 10lv oldum(-.-).Oyunda anlamadıgım birçok nokta var , adamlar resmen farklı bir oyun yaratmış.Bu yüzden guildinize girmek istiyorum.Yer yok ise yan guild veya birinin academyside olur.Yeterki cevapsız sorular cevaplansın(bu ne be)..
Oyun nickim ; Lazkizi
PM at WindowsXP birazdan giriyorum.53 Lv oldum bir beni alamadınız : )
PM at WindowsXP birazdan giriyorum.
Evet gördüm başkası alır almazlarsa akşam alırım ben.Sw bakımda