Peki Sbot Aldıgımda Deniyecegim2 tn veya daha fazla açınca düzelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki Sbot Aldıgımda Deniyecegim2 tn veya daha fazla açınca düzelir
Çok teşekkürler yararlı olmuş bi sorum var sronun çözünürlüğünü 800x600 yaptım tamam peki pc nin çözünürlüğü kaç olmalı
Anlatım için teşekkürler ellerin dert görmesin.
Şu anda kullandığım bilgisayarda Windows 7 x64 bit yüklü.4GB DDR3 ram - 2048 Nvidia GT 420M ve Core i5 özelliklerine sahip :hsml: Bu ayarları yaptıktan sonra kaç client açabilirim sbotla?Laptop kullanıyorum bu arada umarım sorun olmaz... ispis
Diğer bilgisyarımda windows 7 x64 bit 2gb ddr2 ram ve 512 mb ekran kartı var bu ayarlardan sonra en azından kaç client açabilirim?Eğer gerekirse vista/xp de yükleyebilirim sorun olmaz önemli olan daha çok char açabilmek Bu pc de laptop...
Fikirlerinizi ve yorumlarınızı esirgemeyin...
benim laptop 3gb dd3 ekran kartı 1 gb ddr3 win7 home premium 64 bit ama nedense küçük takılmalar kasmalar oluyor sinir oluyorum
Bilgi İçin Çok Çok Teşekkürler (Teşekkür Edildi ) Benim Bir Sorum Olacaktı,
Resim;
Yukardaki resimde gösterdiğiniz ayarda skiller gözükmüyor ya bunu yapmakla yapmamak gibi bi sorun oluyor mu yani yapsamda yapmasamda pc için değişen bişey oluyor mu olmuyor mu???
Şimdiden Yorum İçin Teşekkürler
tamam onun dediği herşeyi yaptım yine aynı diyorum.
Önemli değil
Görevimiz ^^ bende aynı şekilde yapıyorum 10 charı gördüm 3 gb ramli pc de ama kasıyor ^^