CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Sitenin ilk açıldığı zaman uzantısı .org değilmiydi ? _ßoss_ (boş) arkadaşımız com olduğunu idda ediyor bende org olduğunu idda ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erdenizcim sen daha tomurcuktun buralar daha önceden silkroadmax.com'du sen herhalde org'da geldin
Buda sana (qapaq) olsun Erdenizcim bir daha benle iddaya girmeSen konuşma booş
Buda sana (qapaq) olsun Erdenizcim bir daha benle iddaya girme
Rezil olmak insanı saçmalattırıyor herhaldeBooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooŞ
.com du .org oldu maxoloji oldu sonra .com
.com du .org oldu maxoloji oldu sonra .com uzantılı öneri istedi ümit abi maxigamerz.com yaptı nasılsa ?
adamda az i.bne değilmiş ha 1000$ olurMaxigame.com kullanımdaydı. Sahibi olan i.bne 5000$ istedi, onun gıcıklığına Maxigame.org u aldım Ben org u aldıktan sonra mail gönderdi 1000$ olur dedi, kaybol dedim
Saol abi bilgi içinMaxiGame Kronolojisi :
1. Silkroadfun.com (Japonlar almış domanini kadın ürünleri satıyorlar şimdi )
2. Silkroadmax.com
3. Silkroadmax.org
4. Maxoloji.com
5. Maxigame.org
Yani iddaayı kaybettin Erdenizgül, bütün foruma cocostar alacaksın
Tam ben yazıcaktım joymaxiyi En sevmediğim oydu zatenÜmit abi kaybettin ta ta ta öldün cıq
2. Silkroadmax.com
3. Silkroadmax.org
4. Joymaxi.com
5. Maxoloji.com
6. Maxigame.org
Maxigame.com kullanımdaydı. Sahibi olan i.bne 5000$ istedi, onun gıcıklığına Maxigame.org u aldım Ben org u aldıktan sonra mail gönderdi 1000$ olur dedi, kaybol dedim
vay be nerden nereye bişeyler sipariş edelim eski günlerin hatrınaMaxiGame Kronolojisi :
Canın sağolsun yarı yıl tatilinde ankaraya kuzenin yanına gelicem orda sabaha kadar cocostar alıcam sanaMaxiGame Kronolojisi :
2. Silkroadmax.com
3. Silkroadmax.org
4. Maxoloji.com
5. Maxigame.org
Yani iddaayı kaybettin Erdenizgül, bütün foruma cocostar alacaksın
silkroadmax'tan bahsediyorsan canımın içi o com'du