Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim ya, almak istediğim puan yüksek bir puan türü değil. Yani 220 herkes alabilir gibisinden bakıyorum duruma yüksek bir puan değil sonuçta. Yani o puanın daha yükseğini alabilmek varken onu bile alamamaktan korkuyorum sırf bu stres yüzünden.Niye böyle stres yapıyorsunuz anlamıyorum. Bu sadece bir sınav.
Neredeyse sınav için hiç stresim yok yaptığım tek stresin sebebi sınav esnasında burnum akarsa ve karnım ağrırsa vs. 1 tanecik peçete veriyolarmış burnum akarsa yandım
Sınav sırasında yaptığın hiç bir iğrençlikten sorumlu değilsin Ersan'cım. Burada çok duydum ben çişi gelip şişeye işeyen yere kusup sınava devam eden vs.Neredeyse sınav için hiç stresim yok yaptığım tek stresin sebebi sınav esnasında burnum akarsa ve karnım ağrırsa vs. 1 tanecik peçete veriyolarmış burnum akarsa yandım
Beyler yarın malum YGS var, az önce sınava gireceğim okuldan geldim. Sırama felan baktım iyice stres ve heyecanım tavan yaptı..
Fazla birşey istemiyorum lan 220 alayım yeter Bu heyecanla oda hayal olacak gibi.
Sınav sırasında yaptığın hiç bir iğrençlikten sorumlu değilsin Ersan'cım. Burada çok duydum ben çişi gelip şişeye işeyen yere kusup sınava devam eden vs.
Çalışmayan insandan çalışmayan insana fark var tabi ama yine raad ol senYa genelde zaten mantığa dayalı diyorlar ygs için. Yani çalışmayan insan bile 250-300 alıyor gibilerinden..
Beyaz sen ciddimisin?Liseyi 5 senede bitirdim, sınavdan önce ki gece içtim ve akşamdan kalma bir halde sınava girdim, hiç ders çalışmadım, sürekli barlarda, clublerde, kızlarla falan takıldım. 30 dakikada sınavı bitirdim 60 dakika uyudum ve hocalar çıkabilirsiniz dediği anda koşar biçimde çıktım ve sigaramı yaktım.
YGS puanım 270, LYS yabacı dil 340, LYS Türkçe-Sosyal 327.
Sınavlar çok basit kasmayın kendinizi.
Beyaz sen ciddimisin?