vay anasını ben teyzemlerdeyim adamlar ttnet 16 mbt de anca 10 mbt çekiyor ping desen hep 31 ben geldim diye böylemi acabaGecekuşu kampanyası. Gece 12 den sabah 6 ya veya 7 ye kadar indirilenler akk ye dahil olmuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay anasını ben teyzemlerdeyim adamlar ttnet 16 mbt de anca 10 mbt çekiyor ping desen hep 31 ben geldim diye böylemi acabaGecekuşu kampanyası. Gece 12 den sabah 6 ya veya 7 ye kadar indirilenler akk ye dahil olmuyor.
Kader Arkadaşım gel bi sarılayım sana
5 gün oldu hâlâ 2 katı. " Acaba hata değil mi ? " diye sormaya başladım...
2. ihtimal üzerinde düşünüyorum. Ya bayram hediyesi yaptılar veya reklam yapıyorlar. Bizim yazdığımız aaa bak Superonline ne hızlıymış diye konular açılması onlara baya iyi reklam yapmış oldu
Yakında normale döner sanırım.
20Mbit den bu hıza çıkınca insanın hayata sevinci artiyor
Bu neyin havası ya
Ben de bundan istiyorummmmmmmmmmmmmmm, yazın ttneti sallayıp superonline mi geçsem dicem de tüm sene yokum ortalıkta 3 aylık filan yaz paketleri var mıdır acaba abi ?69 lira ödüyorum 50mb internet 100gb akk var, gece akk yok serbest + telefon )
Ben de bundan istiyorummmmmmmmmmmmmmm, yazın ttneti sallayıp superonline mi geçsem dicem de tüm sene yokum ortalıkta 3 aylık filan yaz paketleri var mıdır acaba abi ?