Rhydon
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 16 May 2014
- Puanı
- 7
Azdaha 5s alıyordum iyi almamışım kimse önermiyor agaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Videolarını felan izledim çok güzel bir şeye benziyor ?2 hafta sonra garantiye.Birçok kullanıcıya özellikleri güzel geliyor fakat KALİTE yok.
plastik alma(samsung) HTC al.
Değişiklik istersen lumia 1520 al.
Azdaha 5s alıyordum iyi almamışım kimse önermiyor agaa
Telefon önermek sorun değil ki bak burda herkez farklı veya çoğusu aynı telefonu öneriyor.Sebebide donanımı ve yazılımı ne amaçla kullanıcaklarını bildikleri için.5s'de ne yapıcaksın ki ? Eğer ben sosyal ağlara çok takılıyor, kamera benim için önemli, tasarım ve kalite istiyorum diyorsan 5s al ya da 6'yı bekle...Hele ki IOS 8'de baya bir gelişmeler var 7'ye göre...
Sony Xperia Z2 al pişman olmazsın 4K video çekme ve 4g destekliyor.
Aga telefonla başka neler yapılıyorkı LG g3 temizlikmi yapıyor yada htc one yemekmi pişiriyor
Keşke sony xperia Z Ultra baksaydin
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderildi.
Nerden biliyorsun kardeşim eline alıp 4k video çekip telefonun ısındığına şahit oldunmu olmadıysan yorum yapmana gerek yok.4k nerde izliceksin diyorsun youtube da 4k özelligi de geldi.Ayrıca vodofone 4g reklamlarını yapmaya başladı bile. Bi telefona 2 bin verip 2-3 ay kullanıp çöpe atıcaksan dediğin doğru gerek yok o özelliklere.Fakat 2 yıl gibi bi süreyle telefon kullanılıcağı gibi 2 senede z2 nin özelllikleri 2 ye katlar İphone ve samsung .O zaman z2 nin gene bi elde tutulur derecede özellikleri olur bilmem anlatabildimmi.
Şuan da pişman olunucak tek telefon bence Z2.Nedenide belli zaten insanlar çok büyük umutlar bağladı ve hala daha bağlamaya devam ediyorlar.Telefonda 4K video çekimi hikaye sebebide şu 4K kayıt yapmaya başladıktan 2 dakika sonra telefon fireball oluyor.Şunu da aklınızdan çıkartmayın ülkemizde henüz 4G yok ve LTE'ye geçmek biraz daha zaman alıcak daha bunun uydusu var çekim kalitesi var uyum sağlaması var.Yani telefonu şöyle değerlendirmeyin sakın pişman olursunuz.Aaaa işte ilk 4G'li telefon işte bu daha iyi vs diye düşünmeyin.4K Video kayıt ediceksiniz ama bunu nereye kayıt ediceksiniz? Nerde izliyceksiniz?Bence evinizde 4K televizyon yoksa 4K Video kaydını pek düşünmeyin.Biraz daha bekleyin piyasa hem 4K Telefonları hemde 4K televizyonları hazmetsin.
----------
Sen bu düşünceyli iyi pilot olursun kardeşim G3 sade ve hoş ayriyetten snapdragon 801 işlemci var üstüne adreno 330 grafik birimi 3 gb ram kızılötesi kamera sensörü ve s5'den daha hızlı auto-focus yapıyor 3000mAh batarya 2k 534ppı 5.5" ekran 1watt gücünde hoparlör HTC'nin boomsoundu kadar iyi değil ama ona yakın bunların hepsini topladığında al sana ucuz masaüstü pc Hem oyun canavarı hem sosyal medya doktoru hemde sinema salonu.
HTC OneM8'de şuanda Sense arayüzünün mükemmel stabilitesinden ve gerek malzeme kalitesi gerek boomsoundu gerekse kamera ve lenslerinden dolayı en iyi telefon ve en az LG kadar bu telefonda oyun-sosyal medya ve film için ideal.
iPhone herkezin bildiği gibi kapalı kutu.Günümüzde çoğu ergenin elinde rahatlıkla görülebilen bir telefon.Telefonu sadece kalitesi tasarımı kamerası vs için kullanabilirsin.Yani android kadar işlevsellik bekliyemezsin.
Nerden biliyorsun kardeşim eline alıp 4k video çekip telefonun ısındığına şahit oldunmu olmadıysan yorum yapmana gerek yok.4k nerde izliceksin diyorsun youtube da 4k özelligi de geldi.Ayrıca vodofone 4g reklamlarını yapmaya başladı bile. Bi telefona 2 bin verip 2-3 ay kullanıp çöpe atıcaksan dediğin doğru gerek yok o özelliklere.Fakat 2 yıl gibi bi süreyle telefon kullanılıcağı gibi 2 senede z2 nin özelllikleri 2 ye katlar İphone ve samsung .O zaman z2 nin gene bi elde tutulur derecede özellikleri olur bilmem anlatabildimmi.