SprouT
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ara 2011
- Puanı
- 92
Fiyat:0-1000
Aradığım Tarz: Farketmez
Aradığım Özellik: Donmasın Takılmasın Yeter
Aradığım Tarz: Farketmez
Aradığım Özellik: Donmasın Takılmasın Yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1Nokia Lumia 925, hızlı, kamerası güzel, hafif, windows işletim sistemi daha ne istiyorsun düşünmeden al
Nokia Lumia 925, hızlı, kamerası güzel, hafif, windows işletim sistemi daha ne istiyorsun düşünmeden al
S4 miniden uzak dur donmanın allahı var
Broadcom chipset'li bir telefon almada ne alırsan al. S5830i(Galaxy ACEi) kullanıyorum. Telefon içindeki sistemin belki onda birini kullanıyor ve kaynak kodları paylaşılmadığı için (Broadcom'un prensibi) custom rom açısındanda çok sıkıntılı bir telefon. Telefonun menü geçişleri bile işkence.
SAMSUNG SONY HTC GENERAL MOBILE Cep Telefonu Modelleri Akıllı Cep Telefon Fiyatları - VATAN
burda 2 sayfa telefon var seç beğen al (discovery den yanayım)
arkadaşlar discovery önermeden önce telefonun fakir ayfonu olarak nitelendirildiğindende bahsedin, bazı modellerinde ölü piksel ve bunun gibi kronik problemler çıkmasındanda bahsedin, f/p ürünü elbette ancak general mobile firması piyasaya bu tarz çıkışlarıyla ve daha sonra kayıplara karışmasıyla bilinen bir firma olduğundanda bahsedin, samsung'un notebook'dan çekilme sebebi ile general mobile in telefon piyasasından çekilme sebebinin aynı olacağını düşünüyorum aynısı 2006 yılındada olmuştu çünkü bakıp göreceğiz ama dersenki telefonun halk arasındaki ismi veya garanti işleri umrumda değil al kullan ne diyeyim
O zaman:
arkadaşlar discovery önermeden önce telefonun fakir ayfonu olarak nitelendirildiğindende bahsedin, bazı modellerinde ölü piksel ve bunun gibi kronik problemler çıkmasındanda bahsedin, f/p ürünü elbette ancak general mobile firması piyasaya bu tarz çıkışlarıyla ve daha sonra kayıplara karışmasıyla bilinen bir firma olduğundanda bahsedin, samsung'un notebook'dan çekilme sebebi ile general mobile in telefon piyasasından çekilme sebebinin aynı olacağını düşünüyorum aynısı 2006 yılındada olmuştu çünkü bakıp göreceğiz ama dersenki telefonun halk arasındaki ismi veya garanti işleri umrumda değil al kullan ne diyeyim
Ustacım lg g2 var elimde çok temiz istanbulda isen 1000 keş e bırakıyım sana