PageMaster
Aileden
Verilmez konu kapanabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun kardeşim.Umarım 2 yıl kullanmak için almışsındır.(Zorlasan 3)
Çok teşekkür ederim abi, sağolasınGüzel seçim Zafer im güle güle kullan.
aceye verilen paraya yazık abi çok b.ktan telefon benceŞahsım 2012' de galaxy ace aldı ve batarya harici çok sıkıntı çekmedim mesala. Öyle çok pahallı bir telefon da değildi. Bu kadar paralar dökmek saçma geliyor açıkcası.
Bir nokia 3310 alıp kalan parayla hem mp3 player hemde zorlanırsa ikinci el bir düzgün bir fotoğraf makinesi bile alına bilir. Bana telefonun telefon olarak kalması daha samimi geliyor.
aceye verilen paraya yazık abi çok b.ktan telefon bence
tamamda o dediklerine 600 700 lira vermekte saçma. program yüklüyorum donuyor hemen interneti yavaş alıyor ping çok yüksek. onun yerine aynı fiyata general mobile discovery alaydım keşkeCaner şöyle anlatayım whatsappı açıyor mu ? Evet. İnternette işimi görmeme yardımcı mı ? Evet. Mesaj, Arama yapıyor mu ? Evet. Benim beklentilerim bu kadar o yüzden 2 bin lira vermek saçma geliyor. Diğer özellikleride işlerini bilen yapımcılardan almak daha mantıklı. Bilmem kaç mega pixel kamerası varmış diye iphone almak mantıksız alırsın nikon canon bir makine çatır çatır çekersin be hacı yanlış mı ?
tamamda o dediklerine 600 700 lira vermekte saçma. program yüklüyorum donuyor hemen interneti yavaş alıyor ping çok yüksek. onun yerine aynı fiyata general mobile discovery alaydım keşke
asus zenfone 2 çıkıcak ve alıcam 1000-1200 arası olucak diyorlar vergi olmasa 500-600 liralık telefon ama dövlet sağolsun sağlam vergi koyuyorbak bu konuda haklılık veririm ama 2 bin lira da bir telefona verilmesi de saçma