rapstarcigi
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Mar 2011
- Puanı
- 18
Adc bi heroyla jungle denesene hep merak etmişimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuhahahah heheheh :d
bu adam oyuna girip allah kitap peygamber sövüyor birde
Akşam görmüştüm, oyundan sogumustum ne güzel unutmustum neden hatırlattın zalım
bu adam oyuna girip allah kitap peygamber sövüyor birde
bu çocuk rage quit atıyor birde istediği heroyu ve laneyi alamazsa.
Yazık günah
Dua et rage quit atiyor gibip adamlarla birlik olup oyunu 6vs4 yapmior
zuhahahah heheheh :d
Sen kendini taşı önce de Dereceli girmek için beni çağıran sendin hatırlatırım ve oynadığımız maçların kayıtları da "LoLReplay" kayıtlarında mevcut herhangi bir istekte direk fraps kaydı ile nasıl oynayıp oynamadığını ortaya serebilirimBen seni gold 5 yapmamışmıydım emre?
Adam zaten diamond 1 rofl. Senin gibi dusundukleri icin troll cok tr serverinde cogu böyle yapiyor
Sen kendini taşı önce de Dereceli girmek için beni çağıran sendin hatırlatırım ve oynadığımız maçların kayıtları da "LoLReplay" kayıtlarında mevcut herhangi bir istekte direk fraps kaydı ile nasıl oynayıp oynamadığını ortaya serebilirim
Ek olarak o hesap West sunucusunda artık bu burada birinin oynamayıp bana verdiği hesap sadece trolling işlerimi hallediyorum bu hesap üzerinden ^^
Oq hll spr dvm
Adam zaten diamond 1 rofl. Senin gibi dusundukleri icin troll cok tr serverinde cogu böyle yapiyor
godladvmqnq.s.s
Oq hll spr dvm
Bilerekmi yaptık sanki arkadaşım.
Bilerekmi yaptık sanki arkadaşım.
O maçı bir arkadaş daha sordu onada söyledim. O maçda elektirik gitti yoksa feedlesemde maçdan çıkmam. Hem aradada Trol giriyom dereceliye maksat eğlence.