Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TTnet borcundan dolayı kapanan interneti kullanmak..
İnternet kapalıyken ben giriyordum. hotspot 10 dakikada bir neti kapattıgı için sıkıntı oluyordu. bazen o programı durdurup bu siteyle istedigim gibi dolaştım
Dikkat edersen bununda başında HTTPS var
Üstelik ben konuyu zaten okudum. Senin oraya yazdığın benim sorduğumun cevabı değil. Aslında cevap bile beklemiyodum soruya.(bknz: )'rhetorical question'
Üstelik ben konuyu zaten okudum. Senin oraya yazdığın benim sorduğumun cevabı değil. Aslında cevap bile beklemiyodum soruya.(bknz: )'rhetorical question'
Söyledin rahatladın uzatmaya gerek yok.. Ben arkadaşlara bu durumu uzatmaları halinde faiz alıcaklarını söyledim zaten senin tekrarlamana gerek yoktu Neyse uzatmayalım kırdıysam kusurabakma
Söyledin rahatladın uzatmaya gerek yok.. Ben arkadaşlara bu durumu uzatmaları halinde faiz alıcaklarını söyledim zaten senin tekrarlamana gerek yoktu Neyse uzatmayalım kırdıysam kusurabakma
Espriyi anlatmak için sonuna parantez içinde ŞAKA yazmak veya smiley kullanmak zorundayım sanırım. Yada spoiler açıp ne anlatmak istediğimi uzun uzadıya yazsam daha iyi olur gibi.. Çok kırdın beni. Çok.