Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstersem ebegümeci derim kardeşim sanane yani , illa ki gelip burnunuzu sokcaksınız değil mi. Ben yazar aramaktayım başvuruları değerlendiriyorum, fikrini kendine sakla merak eden yokBence bir hatanız bulunmakta , makale bilimsel verilerden yararlanarak bir düşünce veya tezi kanıtlamak için yazılır. Siz ise makale yazın diyerek bir konu vereceksiniz bu konu üzerinde insanlar bilgisiz oldukları durumda makale yazamayacaklardır . Dediğim gibi makale bilimsel verilerden yararlanmalı ve bunu yapar iken de düşüncesini kanıtlamalı . Burada kendi düşünceni yaz demek makale kapsamında asla olamaz . Köşe Yazısı(Fıkra) demeniz daha uygun olacaktır .
İstersem ebegümeci derim kardeşim sanane yani , illa ki gelip burnunuzu sokcaksınız değil mi. Ben yazar aramaktayım başvuruları değerlendiriyorum, fikrini kendine sakla merak eden yok
Ben fikir belirt ve düşünceni söyle diye açmadım bu konuyu,bunları kendine sakla.Senden öğrencek de değilim.Sürekli hata aramaktan vazgeçin artıkİnsanların fikirlerine ve düşüncelerine öncelikle saygı duy; düzgün konuşmayı öğren! Düzgün bir şekilde kendi fikrim doğrultusunda hatanızı göstermeye çalıştım. Sonuçta insanlar size güvenip para kazanmaya çalışacak.
İstersem ebegümeci derim kardeşim sanane yani , illa ki gelip burnunuzu sokcaksınız değil mi. Ben yazar aramaktayım başvuruları değerlendiriyorum, fikrini kendine sakla merak eden yok
bu ne biçim bir tepki böyle? insanlar seni burada adam yerine koyup fikirlerini sunuyorlar senin verdiğin karşılığa bak, pes doğrusu.
Ne fikiri neden bahsediyorsunuz ya. Ben fikir mi istedim sizden, çıldırcam ya gerçekten. Boş gereksiz yorum yapmakdan kaçının artık , ben öneri istemiyorum düşüncenizide merak etmiyorum. Eğer yazar olabilceğine inan arkadaşım varsa konuya yazsın ben onlara ulaşırım zaten bu kadar basit anlamayacak ne var.
bu tavırda bir patronumun olmasını asla istemem o yüzden yolun açık olsun.
Konuda Tartışma Çıkartmayın Adam Sizden Fikir Degil Çalışırmısınız diyor Fikirlerinizi Kendinize Saklayin iyi Forumlar
Hayırlı Olsun Zafer Tekrardan
Ben yazabilirim ulaşırsın.
https://www.facebook.com/orkun.efe.3 ekleyin hocam konuşalımSelamlar,
Tekrardan aktif. Bana ulaşabilirsiniz :eat:
www.fb.com/tnhnkcGeri dönüş yapıldı herkese.