Fumetsu
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 May 2013
- Puanı
- 126
Çal keke bekliyordum kaya çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senden korkan senin gibi işsiz olsun lanOlm moralimi bozmayın dalarım
Cıx cıx cıx, durum çok vahim
[sıze=2]iyiki evladım değilsin erdo ya [/sıze]
Delirdim
----------
yav heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu arada battınmı la yine ses çıkmıyo:haha
GerçektenmiErdo , o ses ile beni başka bir dine bile mensup edebilirsin. O derece etkilendim cnm .s.s.s Çal Kaya çal.
benim mi sesim çıkmıyor tek kolum var çok pc de duramıyorum hep uyuyorum hastaneden sonra
Gerçektenmi
Batı10
Gerçektenmi
Zaten çalışıyorum ben maaşlı ? Sen kendine bul beni kafana takma
daha batmadım ayaktayım 2 ay sonra tam gaz devam 2 ay kol alçıda sonra fizik tedavi sanada iş bulcam millet kurtulcak senden
Ay hoşt ulan. A:ASDAF:
haritağğğ 1. şoku, dipbulü demesi 2. şoku yaşadım sonra istemsiz kapattım ama ayın işsiz üyesinde canerle yarışırsın (gerçi artık sakinleşti caner ama:fky: )
beni öldürmeyen şey güçlendirir erdo güçlendirdin beni hemen saçma bir konu açıyorum
Eyvallah dostumişsiz flan diyorlar ama 10 numarasın
SENİ EVİNDEN ALDIRIRIM
bende bilmiyorum :/Coco sen naptın kendine
dedi çıqar haritağğ.Aslında hep böyle yapacaktım ama hoş olmaz diye düşündümharitağğğ 1. şoku, dipbulü demesi 2. şoku yaşadım sonra istemsiz kapattım ama ayın işsiz üyesinde canerle yarışırsın (gerçi artık sakinleşti caner ama:fky: )
Beni durdumak için konular yetmez fazlası gerekbeni öldürmeyen şey güçlendirir erdo güçlendirdin beni hemen saçma bir konu açıyorum