PageMaster
Aileden
Şu an hakaret ediyorsun bana. Yani sen peygamberin burnundan çıkan bir şeyin af edersin ******** pis bir şey mi olduğunu söylemeye çalışıyorsun açık ve net konuşalım. O zaman senin kafaya kalırsak sahabenin yaptığı yanlıştı o zaman değil mi onlar bereket için üstlerine sürerlermiş şimdi 1400 senedir bu kadar ehl-i sünnet vel cemaat itikadında insanlar bunu kabullenmiş şimdi sen geldin bu kadar insana hakaret ettin. Senin hadislere inancın yoksa o benim SORUNUM DEĞİL. Ama hakaret edersen işin rengi değişir. Senin ne haddine bu kadar ehli sünnet müslümanlara hakaret etmeye.. Mesajını şikayet ediyorum gereği yapılsın.
Ben sana hakaret etmiyorum o safsataya inanları eleştiriyorum zira buna inanıcak bir kişiyle tartışmam bile hata da neyse.
Ayrıca peygamberde olsa kişi etten kemikten bir insan olduğu için evet sümük gibi idrar gibi dışkı gibi şeyler kime ait olursa olsun pistir.Kaldı ki cübbelinin anlattığı gibi bir durumun yaşanması doğrudan doğruya peygamberi ilahlaştırmadır. Sen buhari'nin yazdığı masallara sorgusuz sualsiz inanıyorsan senin müslümanlığın nerede kaldı? Sümükten bereket mi gelir te allahıma ya millet bilimde ilerler bizim burda tartıştığımız konuya bak. Boşuna demiyorum ben buhari'nin kaynaklarına kuran gibi bakıyosunuz diye. yine haklı çıktım.
Ya şaka maka adam 810 yılında Özbekistan'da doğuyor. Bir dönem hacca gidiyor ve kitap yazıyor sizde gelip buna inanıyorsunuz. Adam peygamber öldükten 100 küsür yıl sonra doğmuş böyle bir saçmalık olur mu ya