Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel ve kullanışlı bence neyini sevmediniz anlamıyorum. Çok akıcı olmuş ayarlar da hoşuma gitti.
Kesinlikle öyle, sürücüler de güncellensin windows 7/8 in adı anılmaz.
arkadaşlar cd'siz usb var ama usble sıkıntı cıkıyor nasıl format atarım ınternet uzerınden felan mumkunmu win10 kullanıyorm windwos7 geçmek istiyorm
Böyle şeyleri düşünüp saklamak gerekiyor, sistemi geri yükleyebileceğin her hangi bir veri var mı, Windows 10 kurmadan önce yedeklediğin vesaireişte windows.oldu sildim ordan olmyour
Ya arkadaslar yenı bı sorunla karsılastım ekran kartın son surumu yuklu oldugu halde notebook ıcın ekran parlaklıgı hıcbır sekılde tepkı vermıyor ne yapıcagımı sasırdım onerı beklıyorum.
Packard Bell LM98 model ekran kartı Ati Radeon hd5650
Windows 10 için olan ekran kartı sürücü yüklü mü, yoksa önceki sürümden kalan ekran kartı sürücüsü mü mevcut?
@Ev0LutioN Valla herşeyi sildim şuan sadece sıfır win10 var ama suan herseyı yoluna koydum fakat yazı tipi cok kotu boyutu ıgrenc mesela modulleri acıosun gameserver felan yazılar okunmuyor smcden ID PW yazcan yazılar o kadar kucukkı okunmuyor toad worldu acıyorm dumpu okuycam yazıların altı cızgılı okunacak gıbı degıl bı yazı tıpını nasıl degısırız fonts dan suankı calısan fontu bulup ısmınımı degıssem ne yapsam
Yeni sürümü indirdim kurdum yenı surumu kurulu en son ne yapmak lazım ? eskı surumu sılmeden kurdum
şuan pc nin kullandıgı yazı tıpini bulmam lazm
Görüntüler*
W10 direk yuklemek ıcın rehber konu acman sart bence sıfırdan w10 ıcın dosya lazım ne ınıcek felan sıkıntı benım ıcın
ya bu microsofttan birşey bulamıosun hep buraya tıkla dıyıp duruo