IMLEGEND
Aileden
başka görüşü olan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sony xperia z var , kullaniyorum memnunum onun bence için sony almak mantıklı her türde memnun ediyor. Fakat xperia z ultra çok büyük bir telefon ilk gördüğünde çok seversinde sonradan o büyüklük sana zarar verir bence ultra alma. Z1 veya Z2 al bu alet çok büyük başta hoşuna giderde daha sonra yaşam standartında çok büyük bir telefon olur ve kullanışlı olmaz. Fikrim bu
Şuan S4 kullanıyorum ve telefon bana küçük geliyor, bu yüzden büyük ekranlı telefon istiyorum.
Bu telefonu almadan önce Mega alacaktım fakat bir heves S4 aldım memnun değilim, çünkü küçük geliyor.
Dün 30 dakika boyunca Ultra'yı inceledim gayet güzel geldi, amacım da büyük telefon almak zaten.
Valla deniz illaki büyük telefon alacağım diyorsan Note 2-3 felan al derim. Çünkü herkesin dediği gibi, çok büyük bir telefon. Fakat yanımda her zaman çanta olacak, çantanın içine koyup öyle taşırım diyorsan sıkıntı yok al derim. Bende note 2 var 5.5'' ekran var cebime felan anca giriyor. Gel gelelim 6.4'' telefondan bahsediyoruz ve cebe gireceğinden pek emin değilim. Girse bile ciddi rahatsızlıklar verir sen hareket halindeyken. Çanta kullanacaksan al derim, kullanmayacaksan önermem. Çünkü telefonun işletim sisteminden önce rahatlığı ve konforu gelir. İşletim sistemi veya telefonun özellikleri iyi olduğu için onu göz ardı ediyorum ve rahatlık, konfora bakıyorum. Kullanımı büyük olduğu için kolay ve zevkli olur, bendede note 2 var ve gayette keyif veriyor kullanımı. Ama 6.4'' cebe girerken, çıkarırken vb. gibi durumlarda rahatsız edebilir veya elinden düşüp telefonun ekranının tuz buz olmasına neden olabilir bunları bir düşün derim.
Deniz z2 cikti isvecde turkiyede varmi bilmiyorum ama onu bekle yoksa
Deniz ultrasını bekleme normalini al büyütmek ameliyatla mümkün diye biliyordum kardo
düşündürerek vurmuş şutu konuyu kaldırır deniz yakında :bl:Deniz ultrasını bekleme normalini al büyütmek ameliyatla mümkün diye biliyordum kardo
Ultrasi zaten var onun hakkında görüşleri alıyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam senin açından düşünüp cevap veriyor sana iyilikte yaramıyor adam diyorki büyük alet sevsende bulduğunu al ameliyatla büyülttürürsün diyor bütün teknolojik çözümleri sunmuş önüne teşekkür edeceğine... (o değilde kazara ben bir fail yapsam bayağı dalga geçecek kişi birikti)Sizin saçma sapan geyiklerinizle uğraşmıyorum ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.
adam senin açından düşünüp cevap veriyor sana iyilikte yaramıyor adam diyorki büyük alet sevsende bulduğunu al ameliyatla büyülttürürsün diyor bütün teknolojik çözümleri sunmuş önüne teşekkür edeceğine... (o değilde kazara ben bir fail yapsam bayağı dalga geçecek kişi birikti)
bende o banın ceza puanlarının acısını alıyorum denizŞuan yetki olsa toptan headshot tu ama