Kardeşim sen ekmek arası salata yapmışsın onu
yok yaw güzel tadı var alt kısmı tavuk üst kısmı salata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim sen ekmek arası salata yapmışsın onu
Benim anlamadığım at kurbanlık hayvanlardan ucuzmu ki at kesiyorlarBirçok arkadaş 1 TL'ye döner + ayran var demiş. Arkadaşlar geçende at eti skandalı olduğu zaman kasaplar birliği başkanı açıkladı. '' Bir ekmek arası döner 7.5 liradan az fiyata satılamaz, etin kilosunun pahalı olduğu bir dönemde nasıl olur da 1-2 liraya döner satarlar. '' dedi.
Eğer siz ucuz fiyata döner alıyorsanız kesin içerisinde hile hurda veya başka et çeşitleri olabilir söylemedi demeyin, sağlığınızdan olmayın.
Memlekette 1001 türlü yiyecek-giyecek satan yer var onlardan al
Birçok arkadaş 1 TL'ye döner + ayran var demiş. Arkadaşlar geçende at eti skandalı olduğu zaman kasaplar birliği başkanı açıkladı. '' Bir ekmek arası döner 7.5 liradan az fiyata satılamaz, etin kilosunun pahalı olduğu bir dönemde nasıl olur da 1-2 liraya döner satarlar. '' dedi.
Eğer siz ucuz fiyata döner alıyorsanız kesin içerisinde hile hurda veya başka et çeşitleri olabilir söylemedi demeyin, sağlığınızdan olmayın.
Benim anlamadığım at kurbanlık hayvanlardan ucuzmu ki at kesiyorlar
Sanki onlara harcadığımız para kapitalizme gitmiyor
----------
Bir tavuk dönerin 7,5 tl olması imkansız zaten bütün kızarmış tavuk alıyorum bazen 8,5 tl olda.Ne olduğuda ortada zaten.O 7,5 lira dediği döner dana etidir.Tavuk döner 2,5 felansa tamam normal yiyin
----------
Mundar olmuş ölmüş atları kesiyolardır bence
Sanki onlara harcadığımız para kapitalizme gitmiyor
----------
Bir tavuk dönerin 7,5 tl olması imkansız zaten bütün kızarmış tavuk alıyorum bazen 8,5 tl olda.Ne olduğuda ortada zaten.O 7,5 lira dediği döner dana etidir.Tavuk döner 2,5 felansa tamam normal yiyin
----------
Mundar olmuş ölmüş atları kesiyolardır bence
Senin yüzünden daha döner yiyemicem kaç yıllık dönerciliğimi 3 saniye ile bitirdin arkadaşa plaketini verin
O at etleri belli olur merak etme Git 2 liralık ye sende
şanzelize kafe var unutulmuş yer olamazBen oturduğumuz yeri türklerin-insanların unuttuğu yer olarak adlandırıyorum (gaziosmanpaşa)
Maalesef bir tane bile et döner satan yer yok wtf?
şanzelize kafe var unutulmuş yer olamaz