- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Kas 2010
- Puanı
- 106
Ulan 50 üye gelmedi daha, bu kadar mı az kişiyiz?
50 kişiye bedelim dostum :haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulan 50 üye gelmedi daha, bu kadar mı az kişiyiz?
Telefonum ve ben, sorularim ile yanindayim yakinda <3
İlk günden söylediğim gibi warez içerik olmazsa o sitenin tutma ihtimali yok,çünkü yeşilcin andronova gibi sitelerin üstüne yok
Şuan her 2 sitede warez içerik olmadığından warez forum patlama yaşatır
Sitenin tutma veya tutmama ihtimalini sen belirleyemezsin. Madem warez çok tutar aç bir warez sitesi kendine uğraş dur.
Benim asla ama asla warezle işim olmaz. Aynı şeyleri tekrarlayıp durmazsan sevinirim, bizim de senin kadar beyinimiz var, warezi bende düşünebiliyorum ama warez siteyle yükselmek uyuşturucudan para kazanmak gibi, gün gelir yakalanırsınız ondan sonra dibe vurursunuz... Ve ben sonu belli olmayan bir projeye kesinlikle emek harcamam.
Sitenin çok yükselmesi umrumda değil, temiz olsun az olsun öz olsun yeter bana.
Uğraşılacak iş değil site açmak'ta.Her şeyin bir püf noktası var warez'inde ama uyuşturucu kaçakcılığı ile benzetmek ilginç.
Ama şöyle bir durum var,maxigame vip üyeliği para veren herkese açık ordaki programlar yasa dışı olmuyormu?
Edit..Girip konu açıp destek olasım geliyor hiçmi hiç birşey bilmiyorum android ile ilgili.Ne kötü bir durummuş burada canım istiyor konu açıyorum orada bırak konuyu yazıcak cümle bulamıyorum neredeyse İnşallah site tutar.Bende elimden geldiğince tanıtımını yapmaya çalışacağım
Merhaba arkadaşlar,
Sitemizde özellikle off topice sürekli telefon konuları açılıyor. Özellikle Android alanında büyük bir ilgi ve talep bulunmakta. Ben de bir Android sever olarak bir Android forumu kurmanın faydalı olabileceğini düşündüm ve 1 haftadır üzerinde çalıştığım Android forumumuzu bikaç ufak tefek eksikle bugün itibari ile siz Maxigame severlerin beğenisine sunuyorum
Umarım, site tasarımı ve düzeni hoşunuza gider. Sitemiz henüz yeni olduğu için bazı küçük hata ve eksikler olabilir, tüm eksikler en kısa zaman içerisinde giderilecektir. Forumumuz şuanda boş bir vaziyette Allah'ın izniyle en kısa sürede gerekli rehber ve konular ile dolduracağız, bu konuda sizlerin de yardımlarınızı bekliyoruz.
Portalımız : www.androidevim.com (Eski android sitemizin portalı)
Forumumuz : www.androidevim.com/forum
uygulama çok güzel olmuş. Emeğinize sağlıkmerhaba arkadaşlar,
sitemizde özellikle off topice sürekli telefon konuları açılıyor. özellikle android alanında büyük bir ilgi ve talep bulunmakta. Ben de bir android sever olarak bir android forumu kurmanın faydalı olabileceğini düşündüm ve 1 haftadır üzerinde çalıştığım android forumumuzu bikaç ufak tefek eksikle bugün itibari ile siz maxigame severlerin beğenisine sunuyorum
umarım, site tasarımı ve düzeni hoşunuza gider. Sitemiz henüz yeni olduğu için bazı küçük hata ve eksikler olabilir, tüm eksikler en kısa zaman içerisinde giderilecektir. Forumumuz şuanda boş bir vaziyette allah'ın izniyle en kısa sürede gerekli rehber ve konular ile dolduracağız, bu konuda sizlerin de yardımlarınızı bekliyoruz.
portalımız : www.androidevim.com (eski android sitemizin portalı)
forumumuz : www.androidevim.com/forum