Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, ben de alacağım 1-2 aya
vatanda her zaman indirim var indirim üzerinden bindirim yapıyolar diyim ben sana.6 ay öncede 30.yıla özel %30 indirim vardıHadi moralini bozayım.
24-26 arası vatanda tüm ürünlerde %30 indirim her karta 10 taksit var.
30. yıla özel
şimdi güle güle
vatanda her zaman indirim var indirim üzerinden bindirim yapıyolar diyim ben sana.6 ay öncede 30.yıla özel %30 indirim vardı
abi o indirimi o kadar yapıyorsa emin ol fiyatlar yüksektir zaten%25 var %30 var 10 liralık ürün alsan umurunda olmaz gidip 3.5 bin tl olan bi pc için %26 indirime bile razı olursun
Sürümden kazanıyor olabilirler.abi o indirimi o kadar yapıyorsa emin ol fiyatlar yüksektir zaten
bak mesela teknosada indirim diyorlar telefon 750den 570 iniyo ama başka firmalara baksan zaten telefon 550 lira civarı
Sürümden kazanıyor olabilirler.
Vatanın yaptığı indirim şu şekilde :
Misal telefonun asıl değeri 2000 TL piyasada. Vatan diyorki bu telefonun değeri 2200 TL, %20 veya %25 indirim yaptık diyorlar 1999 - 1950 TL diyorlar ) Oysaki telefonun piyasa değeri zaten o civarda. Vatan fiyatları yüksek gösterip indirim yapmış havalarına giriyor herkeste buna kanıyor
Bu arada ben de dün aldım S4 1600 TL, vatan üstünü başını parçalaya dursun ve çocukları kandırsın