Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı OlsunVatanın yaptığı indirim şu şekilde :
Misal telefonun asıl değeri 2000 TL piyasada. Vatan diyorki bu telefonun değeri 2200 TL, %20 veya %25 indirim yaptık diyorlar 1999 - 1950 TL diyorlar ) Oysaki telefonun piyasa değeri zaten o civarda. Vatan fiyatları yüksek gösterip indirim yapmış havalarına giriyor herkeste buna kanıyor
Bu arada ben de dün aldım S4 1600 TL, vatan üstünü başını parçalaya dursun ve çocukları kandırsın
Bende bi karar değiştirip iphone almayı düşünüyorum ama vatan harici nereden almamı tavsiye edersiniz? :/
Kasımda Note 3 çıkıcak bekleyeydiniz az Ben onu bekliyorum şahsen hh ;D
Teşekkür ederim. ben alana kadar herhalde fiyatları biraz daha düşecektir.iPhone 4 4s 5 Fiyatları Modelleri Özellikleri En ucuz Fiyat!
İPHONE Marka Cep Telefonu - En Ucuz İPHONE Cep Telefonu Fiyatları : www.sanalreyonum.com
En ucuz APPLE Cep Telefonu Fiyatları
Bu 3 site güvenilirdir hepsinden en az 1 er telefon ve bir sürü ıvır zıvır şey aldım sorun yaşamadım
Çok doğru abi bu arada hayırlı olsun güle güle kullan, darty de s4 1400 tl demekki ucuzmuşNote 3 çok büyük bana hitap etmiyor. Note 3 alacağıma tablet alırım daha iyi. S3 ve S4 boyut olarak tam sınırda, az daha büyük olsalar alınmaz bence.
Vatanın yaptığı indirim şu şekilde :
Misal telefonun asıl değeri 2000 TL piyasada. Vatan diyorki bu telefonun değeri 2200 TL, %20 veya %25 indirim yaptık diyorlar 1999 - 1950 TL diyorlar ) Oysaki telefonun piyasa değeri zaten o civarda. Vatan fiyatları yüksek gösterip indirim yapmış havalarına giriyor herkeste buna kanıyor
Bu arada ben de dün aldım S4 1600 TL, vatan üstünü başını parçalaya dursun ve çocukları kandırsın
Abi aldığın S4'ün sitesini verir misin ? Malum karne yaklaşıyor yeni telefon aldıralım babaya.
abi bence kırıl değiş telefona dikkatli bakınca eğer telefon yere düsüp kırılmıs olsaydı yanlarda da çizik vb şeyler olurdu bence uygulama ile yapmıs kırık görüntüsünü yanılıyorda olabilirim.Samsung Galaxy S4 i9500 16GB White Frost Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - En ucuz Fiyat!
Burdan aldım, + 46 TL fazladan verip kasko yapıyorlar... Düşürüp kırarsan, veya su ile temas ederse ya da telefon çalınırsa falan hepsini karşılıyorlar... Bu telefona şart bence en önemli sorun telefonun düşüp kırılma olasılığı konuyu açan arkadaşta olduğu gibi
Geçmiş olsun...
-------
Edit : Arkadaş telefonu düşürmemiş Bir çeşit ekran koryucu uygulaması ekranı kırık gösteriyor
Samsung Galaxy S4 i9500 16GB White Frost Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - En ucuz Fiyat!
Burdan aldım, + 46 TL fazladan verip kasko yapıyorlar... Düşürüp kırarsan, veya su ile temas ederse ya da telefon çalınırsa falan hepsini karşılıyorlar... Bu telefona şart bence en önemli sorun telefonun düşüp kırılma olasılığı konuyu açan arkadaşta olduğu gibi
Geçmiş olsun...
-------
Edit : Arkadaş telefonu düşürmemiş Bir çeşit ekran koryucu uygulaması ekranı kırık gösteriyor
Abi , bu telefon yanlışlıkla elimizden falan düşerse ne olacak ? Koruyucu kap vs. var mı yanında veriyorlar mı yoksa ayrıyeten flip vs. alıyor muyuz ?
Hmm.Peki abi telefondan memnun musun ? Almışken güzel birşeyler almak istiyorum. Bu ses ile komut verme falan varmış.Fake diyorlardı ona var mı cidden ?Yanında bişey vermiyorlar. Düşürürsen ve kaskosu yoksa +500 lira verip yeni ekran taktırmalısın. Garanti karşılamıyor kırıkları.
O kadar matah bir şey değil o galaxy ace 2'de de var.
Hmm.Peki abi telefondan memnun musun ? Almışken güzel birşeyler almak istiyorum. Bu ses ile komut verme falan varmış.Fake diyorlardı ona var mı cidden ?