Kirbythelast
Aileden
Öğrenci evi abi masa falan ortada arkada başka masa :ASD:ASD:W Sadık :*
çaktırmasana olum daha geçen hafta bizimkiler geldi evi düzenledi, gittiler yine eski düzen :rbk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrenci evi abi masa falan ortada arkada başka masa :ASD:ASD:W Sadık :*
Seneye boğaziçini kazanıp gelince düzenlerim kanka bençaktırmasana olum daha geçen hafta bizimkiler geldi evi düzenledi, gittiler yine eski düzen :rbk:
Seneye boğaziçini kazanıp gelince düzenlerim kanka ben
Sadık abi ev arkadaşı istersen ben olabilirim. :ASD:QWEW yanlız eve kız geldiğinde sap olan taraf çıkar gider.3 yıl oluyor demi ? evet evet tam 3 yıl. lan 3 yıldır geleceğim yanıma diyorsun !! :cf: ıspartaya geldim onda da görüşemedik:nse:
Sadık abi ev arkadaşı istersen ben olabilirim. :ASD:QWEW yanlız eve kız geldiğinde sap olan taraf çıkar gider.
Oturmaya mı geldikkkk?????eve uğrayamazsın o zaman nişanlımız var gardaş :sevgi2
Oturmaya mı geldikkkk?????
hm pki. tmm. .s öyle olsn bklm. .s fkt bnu untma armzdki hrsy bitti tmm mııı ?sen gelme istanbul'a hakan'ım yoksa bizim durum pek parlak görünmüyor:askk:
hm pki. tmm. .s öyle olsn bklm. .s fkt bnu untma armzdki hrsy bitti tmm mııı ?
ama ne ypblrm ki ? .s snnle gçrdgmz gnlr gzldi .d.doha rsmn ayrlmk istdi .s.s
Geldiğini döndükten sonra söylemeseydin görüşürdük daha 2 yıl oldu 23 yıl oluyor demi ? evet evet tam 3 yıl. lan 3 yıldır geleceğim yanıma diyorsun !! :cf: ıspartaya geldim onda da görüşemedik:nse:
Geldiğini döndükten sonra söylemeseydin görüşürdük daha 2 yıl oldu 2
Doğru marka tercih etmişsin. Logitech gerçekten ses olarak çok kaliteli dinlettiriyor 2+1 vardı eskiden bende bası ufak tefek birşeydi 10cm çapında var yok vurduğu bas ve bas sesi çıldırtacak derecede kaliteli ve güçlüydü. O gün dedimki " -Hee bu boyda logitech bass böyle vuruyorsa iş bitmiştir" dedim gittim 5+1 aldım şuan 1000lik subwoofer dan farkı yok evimdeki vuran bass'ın