Lisra
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 5 May 2012
- Puanı
- 45
Sanarım saati giyen ilk insan olacağım ispisSen beğeniyorsan sorun yok Sonuçta bu saati biz değil sen giyeceksin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanarım saati giyen ilk insan olacağım ispisSen beğeniyorsan sorun yok Sonuçta bu saati biz değil sen giyeceksin.
saatler harbiden ucuz da tshirtler 20 30 dolar lisra hangi kargoyla anlaşmalılar bunlar ?Kargo olayı nasıl peki bende alabilirim.
Kargo olayı hakkında pek bilgim yok. Bildiğim kadarıyla 2 çeşit kargo var, birincisi normal olan.Diğeri ise ups ile gönderiliyor ups ile gönderilen daha kısa sürede gelmesine karşın daha fazla ücret ödemen gerekirKargo olayı nasıl peki bende alabilirim.
Bir çok kargo şirketi ile anlaşmalı, içlerinden tek bildiğim ups gerisi hakkında bilgim yoksaatler harbiden ucuz da tshirtler 20 30 dolar lisra hangi kargoyla anlaşmalılar bunlar ?
Türkiye fıyatı genelde o civar oluyor. Yurt dışında saatler oldukça uygunben saate bakınca 80-130 arası bişey sandım fiyatı görünce şok oldum gayet güzel saat bence güle güle kullan
Paypal hesabını ayarlaman lazım, paypal hesabı ile alışveriş yapabilirsinSelamın aleyküm hocam.
şimdi birşey sorcam hocam ilk olarak bende ziraat bankası hesap kartı var yani atm kartı ( kredi kartı değil ) onun ile alışveriş yapabilirmiyim (maestro) .
ve yapsam bile mesela pazartesi öğlen sipariş verdim ne zaman gelir ? sana ne zaman geldi ?