Core2Duo
Aileden
Aynn bende blackpearl(Trinity) Dosyası var Media upload edebilicek yokmu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahraman abi 1-2saate açınÇok az kaldı bir iki rütuj ondan sonra ^^
Çok az kaldı bir iki rütuj ondan sonra ^^
Hadi bakalım o zaman benden bir etkinlik oyuna ilk giren ve bana party match dan ilk teklif yollayan kişiye gdf vereceğim !
Hadi bakalım o zaman benden bir etkinlik oyuna ilk giren ve bana party match dan ilk teklif yollayan kişiye gdf vereceğim !
yok kanka o daha sonraydı o gün her şeyi bow yüzünden yakmıştım hatta oyunu bırakma sebebimde o bowdu +10da yanmıştı tekrar +7 yapmak için 40b harcamıştım +7 olmamıştı
Sen zaten itemleri yakmaktan beter oldun kanka o gün bowu shieldi staffı ne varsa toz etmiştin
al işte daha dk 1 ken hemen oyun dengesini bozmaya başlıyorsunuz kimseye hiç bir şey verilmesin ilk girenede neyede.
IDM ile deneyin.2 kere indirmeye calıstım 2 sindede tam sona gelirken hata verdi.Ne yapmam gerek :S
kafana sık *****2 kere indirmeye calıstım 2 sindede tam sona gelirken hata verdi.Ne yapmam gerek :S
upload ediyorum şuanda %30 media
pardon ama gdf ne gibi bir denge bozabilir ki ? Siz etkinlik yapmayın orjinalliği bozmayın dediğiniz için kaç player oyunu terk etti artık böyle ufak tefek ödüller oyunu oyuncuya cazip kılmak için verilecektir.
al işte daha dk 1 ken hemen oyun dengesini bozmaya başlıyorsunuz kimseye hiç bir şey verilmesin ilk girenede neyede.
Açmaa.. Saat 1de açGüp Güp Güp Güp