Winter
Daimi Üye
Mbot cracklerde hazır beyler eu pt hazırlıyorsanız gelirim hertürlü 7/24 açığım ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Modeme reset atıp,tekrar indirin.
Deneyin.
atmıştım bir kere denedim yine aynı sorun olmuştu tekrarmı atıyım acaba ?
atmıştım bir kere denedim yine aynı sorun olmuştu tekrarmı atıyım acaba ?
job rate 150-200 x ?
Modem ile alakası yokki. Başka birşeyden oluyor. :crw:
Antivirüsüde kapat bazen engelliyebilir olmadı başka bir tarayıcı ile dene
2.kez resetledim modemi deniyim tekrar indirmeyi
yarım iniyor diyenler IDM, Flashget, jDownloader gibi programlarla indirsinler sorunsuz ve daha hızlı iner
başlangıç itemlerini +99 felan değilde daha güzel şekilde ve rahat kasılabilcek şekilde ayarlayacagız yarın daha detaylı bilgiye ulaşırsınız
alchemy rate ye gelince 1-9 arası 2x zaten +9 dan sonrası tamamen şansınıza kalmış
sadece hp ile mp değil pill ve speed potlarda 1 gold
kervan çekilmesinin yoğun olması için job rate ye gerek yok kervan çektiginizde blackpoint kazanıyorsunuz zaten bu daha geçerli bir sebep
yarım iniyor diyenler IDM, Flashget, jDownloader gibi programlarla indirsinler sorunsuz ve daha hızlı iner
başlangıç itemlerini +99 felan değilde daha güzel şekilde ve rahat kasılabilcek şekilde ayarlayacagız yarın daha detaylı bilgiye ulaşırsınız
alchemy rate ye gelince 1-9 arası 2x zaten +9 dan sonrası tamamen şansınıza kalmış
kervan çekilmesinin yoğun olması için job rate ye gerek yok kervan çektiginizde blackpoint kazanıyorsunuz zaten bu daha geçerli bir sebep
İDM vb programların sağlam linki varmıdır elinizde acaba ?
son sürüm ve sağlamdır inş bide bunla deniyim teşekkür ederim.