Akyl
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 26 Nis 2009
- Puanı
- 100
üyelikler 10 lira 20 lira olsa yine gelicekler sen rahat ol ha ücretsiz olursa daha fazla gelicekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar olacağını sanmıyorum ücretli olunca ortalık temizlenecektir yaüyelikler 10 lira 20 lira olsa yine gelicekler sen rahat ol ha ücretsiz olursa daha fazla gelicekler
O kadar olacağını sanmıyorum ücretli olunca ortalık temizlenecektir ya
artık liselerinde cebinde para var bizim zamanımızda yoktu ecsroda oynayabiliyorduk devir değişti bizim dalga geçtiğimiz liselilerin elinde editli item var
O konuda haklisin reyiz aklınıza gelen başka şeyler varsa dinlemeye açığım.Zaten fikir alışverişi için bu konuyu açtım.Hala bir karar vermiş değilim server konusunda.
Sunucu bana ait zaten sorun yok açıp denemek istiyorum bos vaktim varken.
ufak bi tavsiye server açma
Hazırladığım aklımda olan swyi yansıttınız şuan açıkcası bu şekil hazır fakat gelen önerilere göre değişiklik olabilirServer kesinlikle 100 cap olmalı ve sağlam bir db üzerine kurulmalı. 80 cap filan olmasın insanlar sıkıldı iyice.
Rateler pek fazla abartılı olmayıp 20-25x civarında olabilir ki eski Europe Party'lerin tadı çıksın.
Medusa'da rekabet olması için içerisine global gibi özel itemler eklenebilir.
Silk free olsun ve bununla dress,pet,reverse gibi itemleri alalım ancak plus,devil,global gibi itemler TL ile satılsın.
Server kesinlikle 100 cap olmalı ve sağlam bir db üzerine kurulmalı. 80 cap filan olmasın insanlar sıkıldı iyice.
Rateler pek fazla abartılı olmayıp 20-25x civarında olabilir ki eski Europe Party'lerin tadı çıksın.
Medusa'da rekabet olması için içerisine global gibi özel itemler eklenebilir.
Silk free olsun ve bununla dress,pet,reverse gibi itemleri alalım ancak plus,devil,global gibi itemler TL ile satılsın.
ZSZC ile uğraşmasına uğraşılır fakat çok geride kalınmış olur.Vsro ile açılacak server orası kesin.90 Cap , ch , v.i.p sistemi , sox drop ---1x--- veya tamamiyle herşeyi ile zszc dosyalarıyla açılmış bir server ro
100 veya 110 cap eu ch bir server olmalı ip limit en fazla 2 sun eğer coinle olacaksa tamamen job üstüne ve bp deki gibi holywater temple uniquelerinden kasılmalı diye düşünüyorum
Nasıl olursa olsun server ani checklerden ve beklenmedik bakımlardan muhafaza edilmeli. Özel bakım günleri olmalı mesela. Ve kesinlikle saldırı almamalı.
Ama cap konusunda çok sıkıntı olacağa benziyor biri 80 diğeri 90 siz 100 diğeri 120 ben ise 13dg istiyorum
100 Cap şuan öncelikte zaten fakat kafamda cap hala kesinleşmiş değil.Bir de VIP veya Free için karar vermek lazım.Onun dışındakiler teferruat.onur mesela serveri 10 tl ücretli yap free silk olmasın 10 tl değerince üye olana silk aktar o zaman güzel olur 110 cap değilde 100 cap eu chin olsun ki cap atlat sonra zevk alalım oyundan
bak güzel fikir arkadaşın dediği gibi yapılabilironur mesela serveri 10 tl ücretli yap free silk olmasın 10 tl değerince üye olana silk aktar o zaman güzel olur 110 cap değilde 100 cap eu chin olsun ki cap atlat sonra zevk alalım oyundan