IceMachine
Aileden
Baha denilen çocugun 2.olması demek gösteriyor halleri bateri çalmaktan başka birşey yapmadı şahsen...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atalay bence tamamen cem yılmaz özentisi hareketleri tavırlar ve hiçte komik değil
tartışma çıkarma insan gibi yorum at
Küçük cocuk olmasın tabikide yetenek değil yetenek aranıyorsa birçoğunun hakkı yendi Burak ve kıvanç tartışmasız yendi ha bu arada türkiyenin yeteneği köpekmi köpekmi diye yırtınanlar orda yetenek köpek değil onları köpeğe öğretende e nabarsın bazı kıt kafalılar bunu anlayamaz .
Cem Yılmaz Stand Up Yapıyor
Atalay Stand Up Yapıyor
özentiligi stand up yapmakmı yani adam napsın sırf cem yılmaza benzememek için amuda kalkıpmı espiri yapsın :S
Ayrıca sen ona cem yılmaz özentisi gözüyle bakarsan ztn komik olmaz önyargısız davranırsan belki değişir düşüncelerin.
Abi sorun sizde Cem Yılmaz yılların tecrübesi müthiş bir zeka gidip adamı onla kıyaslıyorsunuz.Ama Atalayada direk Cem Yılmaz taklidi derseniz adamın hakkını yersiniz.Bende Cem Yılmazın bütün standuplarını izledim.Ama sen galiba bu stand-up işinde sadece cem yılmaz var sanıosun? Bu ses değiştirerek olay anlatma felan Cem Yılmaz taklidi değil ki bütün stand-up çılar öyle yapıyor.Bir ara kanal1 de stand-up show vardı ozaman ordakilerin hepsi Cem Yılmaz taklitçisi? Bu olaya öyle bakmamak lazım,adam fena değildi sahneyi ve seyircileride iyi kontrol ediyordu sohbetlerde verdiği cevaplarda iyiydi,üstelik 20 günde bi sahneye çıkıyor apayrı textler hazırlıyor bunlar kolay işler değil.Birde Cem yılmaz stand-uplarında daha entellektüel bir dil kullanıyor bazı şeyleri herkes anlayamaz yani evde oturan babaannen mesela,ama Atalay yarışmayı tüm halk izlediği için konular daha spesifik basite indirgenmiş.Kısacası bence hakketi ama bi Cem Yılmaz tabiki değilCem Yılmazı iyi takip eden biri atalayın cem yılmaz çakması olduğunu hemen 2 dakikada görür hal ve hareketleri tamamen aynı böyle oluncada iyice itici geliyor inanın gülmeye zorlasamda gülemem hiç o havayı vermiyor insana ha bu arada ben insan gibi yorum attım gene yazıyorum kıt kafalılar evet ben pet shop da çalıştım 2 sene oradan biliyorum köpeklere o tür hareketleri her insan yaptıramaz her eğitici yaptıramaz daha doğrusu orda yetenek köpek değil onu yetiştiren adamdı ama işte bizim millet tutturmuş türkiyenin yeteneği köpekmi diye yok masonmuşta mesaj veriyorlarmışda boş boş uğraşlar.