RaPLeX
Üye
Kesinlikle Fem'i tercih etmelisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş konu açmış bence fikrimi sundum ben Fem'e gittim gayet memnun kaldım.Cemaatmiş şuymuş buymuş beni ilgilendirmez önemli olan vereceği eğitimin ne kadar verimli olduğu.çünkü feme gidip ortamı kurarsan abilerle torpili kapıyorsun ondan değilmi
Arkadaş konu açmış bence fikrimi sundum ben Fem'e gittim gayet memnun kaldım.Cemaatmiş şuymuş buymuş beni ilgilendirmez önemli olan vereceği eğitimin ne kadar verimli olduğu.
Kesinlikle Feme gitme tek dertleri para . Gittiğime köpekler gibi pişmanım kendi tarikatından öğrenciler ayrıcalıklı kendinle zıt görüşte insanları sallamayan parasına bakan bir dershane ben öğretmenlerle karşı düştüğüm için ygs den sonra bir gün bile gitmedim dershaneye paramı da ödedim. Kısacası kesinlikle gitmeni önermem .
Alakası yok beni çağırdılar ben gitmedim yinede bir şey olduğu yokeyvallah sana sözümüz yokda bi yere çağırdıklarında gitmezsen sen o dershaneden asla verim alamazsın
Üniversite'ye en çok öğrenci gönderen kurum Fem eğer ortam yapmak istiyorsanda Finale git ama bence Fem'i tercih etmelisin.
Kardeşim ben ikisinede gittim burada yazılan yorumların bir çoğuda doğru.
Öncelikle amacının eğitim olduğunu varsayarak söylüyorum ;
Final : Eğitim olarak fena bir dershane değil,ancak relax bir yer, burada dersine konsantre olman neredeyse imkansız.Genelde giden arkadaşların çoğu eğlenmeye geliyor kız yada erkek fark etmez çoğunun amacı bu,çoğununda ailesi varlıklı ders onlar için ikinci planda barajı geçmesi yetiyor özel üniversiteye gidiyor çünkü büyük hayalleri yok ve kibirli kişiler, giydiğine,telefonuna,yaşantına,maddiyatına bakan insana maddiyati kadar değer veren kişiler bu senin dikkatini dağıtıcaktır. {İstisnalar olucaktır}
Fem : Eğitim konusunda Final'den üstün diyemem. Burada fikir birliği yaşamak zorundasın bu doğru onların fikrinde olmazsan resmen acı çekersin. Ancak kimsenin düşüncesi benim umrumda değil beni rahatsız etmez bende onları rahatsız etmem eğitimim önemli dersen yardımcı kitapları şahane,tatillerde bayramlarda kamplar düzenliyor,yurtlarda kalıyorsun ve sadece ders çalıştırıyorlar.Çok başarılı olursan özel sınıfları var daha farklı eğitim verdikleri ben orayı hiç göremedim mesela
Ve final dershanesinde saydığım negatif durumlar burada yok dikkatini dersten başka verebileceğin bir durum yok.Kimsenin osuna busuna takılmaz onlarında birer birey,insan olduklarını unutmaz düşüncelerine saygı duyar farklı görüşte bile olsan köprüyü geçene kadar dayanırsan {şahsen ben öyle yaptım} kesinlikle çok daha iyi eğitim alırsın.Sonuçta kimseyi kesmiyorlar,öldürmüyorlar.
yurda filan gitmek zorunlu değil dimi ? arkadaşım gitmişti ygsye kadar da bana göre değil o yurt muhabbeti ya
Değil,ben sadece 1tanesine katıldım, ama bütün arkadaşların gidiyor, sende zorunlu gibi oluyorsun tek başına çalışacak değilsin.
Dediğim gibi ben sana ikisininde doğrularını yanlışlarını yazdım bu konu hakkında daha söylenicek birşeyde yok aslında karar senin.
Üniversite'ye en çok öğrenci gönderen kurum Fem eğer ortam yapmak istiyorsanda Finale git ama bence Fem'i tercih etmelisin.
Dediklerinde doğrulur payı var abim tercih yapmak için Fem'den yardım istedi adamlar sadece Fatih Üniversitesini yazmalarını istedi bu açıdan bakarsak doğru.Son mesajları okumadım ama bunu görünce dayanamadım arkadaş Geçen sene bende FEM'deydim ve İstanbul Üniversitesini kazandım fakat FEM'in bunda ki katkısı yüzde 10'dur. (Sadece Kaynak Açısından) Üniversiteye en çok öğrenci gönderen FEM olur tabii bizim sınıftaki çoğu cocuğu FATİH ve SÜLEYMAN ŞAH'a yönlendirdiler. (ÇOCUKLARIN SIRALAMASINA BAKMAKSIZIN!) Bence bir eğitim kurumu için çok acınası... ve 2. olarakta en çok öğrencisi olan dersanede FEM. (Bunun nedeni ise ANAFENDEKİ ÖĞRENCİLERE Yüzde Elli Burs Veriyorlar!) Bir zahmet üniversiteye gidende çıksın artık. Bu mesajı sana karşı yazmadım öğrenci arkadaşlarımız bilgilensin yani o istatistiklere bakmayın... + Bir çocuk üniyi kazanmak isterse her imkanda kazanır...
Dediklerinde doğrulur payı var abim tercih yapmak için Fem'den yardım istedi adamlar sadece Fatih Üniversitesini yazmalarını istedi bu açıdan bakarsak doğru.
Neye niyet kime kismet
Edit: Galiba yanlis yazdim oruc basima vurdu cok fenayim
final mi femmi derken uğur dershanesine kayıt oldum arkadşlar